Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUKTINJA U BOROVO NASELJU

VIDEO Izbio požar u Vukovaru, zahvatio pružne pragove

Požar u vukovarskoj četvrti Borovo naselje
Foto: Branimir Bradarić
1/5
02.08.2020.
u 15:22

Za sada je nepoznat uzrok požara, ali se zna kako je zahvaćen i kolosijek tako da će dalje prometovanje do vukovarske luke biti pod velikim znakom pitanja.

U Vukovarskoj četvrti Borovo naselje danas je, oko 14 sati, izbio požar koji je zahvatio pružne pragove poslagane uz željezničku prugu koja od Vinkovaca vodi do Luke Vukovar.

Požar je zahvatio nekoliko stotina pravoga koji su se pretvorili u buktinju. Na mjestu događaja je i JVP Vukovar kao i DVD¬ovi koji vodenim tipovima pokušavaju ugasiti požar, ali i prije svega spriječiti da se dalje prositi.

Za sada je nepoznat uzrok požara, ali se zna kako je zahvaćen i kolosijek tako da će dalje prometovanje do vukovarske luke biti pod velikim znakom pitanja. 

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
15:49 02.08.2020.

Komšije vježbaju za more i za Oluju.

II
Ivo@Ivano.
16:41 02.08.2020.

Gori svake godine oko 04.08. i to po buri. Zato pamet u glavu i sve raspoložive snage i teh opremu ( dronovi, kamere državnih institucija ) triba staviti u funkciju nadzora šuma , nac. parkova, parkova prirode idr. dobara.

KA
karlodrago
18:32 02.08.2020.

Pozdrav od komšija u povodu godišnjice Oluje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije