Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOLESNI UMOVI

UZNEMIRUJUĆI VIDEO Stravična snimka ubijanja mačića kruži Instagramom

Zlostavljanje mačke
Foto: Instagram/Levijatan
30.04.2019.
u 22:38

Video je izazvao zgražanje, a objavio ga je pokret Levijatan koji se bavi zaštitom životinja, objavili su gotovo sve podatke počinitelja

Pokret Levijatan, koji je u susjednoj Srbiji poprilično jak i koji se na pomalo nekonvencionalan način bavi zaštitom životinja, objavio je na svojoj stranici na Instagramu krajnje uznemirujuć video.

Video ubijanja mačića sjekirom izazvao je zgražanje i gnjev, a netko je čak i napisao ime mladića sa snimke. Prema informacijama u objavi, snimka dolazi iz Lovčića u Brodsko-posavskoj županiji.

 - Da se ne zaboravi. Zasigurno jedna od najgroznijih snimaka do sada. A. K iz Lovčića. Počinitelja je više i jasno se vidi tko je u pitanju. Ne želimo razloge zlodjela niti što stoji kao motiv. Želimo samo brzu i efikasnu pravdu sa što većom osudom! Također je bitno da svi iz njihove okoline vide tko im je prvi susjed, prijatelj, brat ili momak. Odgovarat ćete! - napisali su u svojoj objavi.

UPOZORENJE - SNIMKA JE UZNEMIRUJUĆA

Komentara 48

DU
Deleted user
23:57 30.04.2019.

Kako je riješio ovog mačića sutra će čovjeka, u njegovoj glavi nema razlike i pameti.Na psihijatriju, a ako ne ide eutanazija ovakvi se trebaju istrijebiti na diskretan način.Zamislite samo da vam je ovaj prijatelj, susjed, rodbina, katastrofa, normalan čovjek ovoo ne bi niti pomislio napraviti.....

JU
jureknez26
07:49 01.05.2019.

bez riječi odma u zatvor ovaj nije sav svoj

DE
deda1234
09:26 01.05.2019.

Dvoje mrtvih u americi i šest komentara..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije