Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBRAČUN NA ULICI

Potukli se prodavači: Masovna tučnjava u Rovinju hit na društvenim mrežama

tučnjava
Foto: Screenshot
15.07.2019.
u 20:42

Do tučnjave je došlo u Ulici Carera u subotu oko 13 sati, koja je inače poznata po brojnim trgovinama

Snimka masovne tučnjave iz Rovinja zgrozila je mnoge. Petnaestak osoba prvo se verbalno sukobilo, a onda su se i fizički obračunali.

Sudionici tučnjave galamili su, naguravali se i udarali, a u igri je bila i metalna šipka. Sve je začinio i rječnik jedne gospođe koja je svoje protivnike počastila teškim psovkama.

Upozorenje: Uznemirujući rječnik

Do tučnjave je došlo u Ulici Carera u subotu oko 13 sati, koja je inače poznata po brojnim trgovinama. Mnogi Rovinjani među sudionicima tučnjave prepoznali su lokalne prodavače, a sukob je potvrdila i PU istarska, piše Glas Istre.

– Došlo je do verbalnog sukoba između nekoliko osoba oko prodaje odjevnih predmeta. Sudionici događaja potom su izašli na ulicu, gdje su nastavili s narušavanjem javnog reda i mira, a nekoliko ih se i fizički sukobilo. Policijski službenici obavili su razgovore s gotovo svim sudionicima događaja i svjedocima, a kriminalističko istraživanje se nastavlja i danas te ćemo po okončanju izvida izvijestiti javnost o svemu utvrđenom. Što se tiče navodnog nastavka sukoba na Trgu na lokvi, nije zaprimljena nijedna dojava o takvom događaju niti je tijekom kriminalističkog istraživanja došlo do informacija da je bilo nastavka sukoba – izvijestila je policija.

Ključne riječi

Komentara 65

ŽA
žalosnababanarikača
23:31 15.07.2019.

Bajrići protiv Zahirovića! Pobjednik ide protiv Osmanovića i tako u krug, Stare ciganske olimpijske igre.

CR
croban1111
21:20 15.07.2019.

Domicilno stanovništvo.Od tamo 90-tih.

RM
ruzica_mario
23:53 15.07.2019.

potukli se senad,meho i šerbo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije