Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zašto je to učinio?

Uznemirujuće: muškarac na ulici iz čista mira udario ženu štapom po glavi

Napad u Brazilu: udario ženu po glavi
Foto: Screenshot
01.10.2018.
u 09:34

Napadač (30) čiji identitet nije otkriven priznao je napad, ali nije otkrio motiv. Navodno nije poznavao žrtvu. Otkriveno je da je mentalno zaostao

Nadzorna kamera snimila je šokantan trenutak na ulici brazilskog grada u kojem muškarac iz čista mira štapom udara ženu po glavi.

Incident se dogodio 26. rujna u Santa Mariji u državi Rio Grande do Sul. Na snimci se može vidjeti kako muškarac hoda iza žene na nogostupu pa joj u jednom trenutku pritrčava i udara je po glavi. Potom nastavlja hodati dok zbunjeni prolaznici gledaju pa prilaze žrtvi u pomoć.

Pogledajte video napada:

Napadač (30), čiji identitet nije otkriven, priznao je napad, ali nije otkrio motiv. Navodno nije poznavao žrtvu. Otkriveno je da je mentalno zaostao. Nikad nije uhićen, ali je bio zabilježen zbog nekih manjih prekršaja. Pušten je nedugo nakon saslušanja.

Policija kaže da je muškarac na ulici izgovarao riječi "seksualnog tona", ali žrtva je rekla da nije čula riječi ni razumjela što se dogodilo, samo je osjetila udarac. Završila je s lakšom ozljedom, odnosno porezotinom na glavi.

Ključne riječi

Komentara 16

IS
istima
09:59 01.10.2018.

Hm, ružno...Retard udario po glavi slučajnu prolaznicu.... No da je to najveći zločin koji se toga dana dogodio na ovoj planeti ja bih naš svijet proglasio rajskim vrtom. No nažalost, istog tog dana stotine žena, djece i muškaraca je ubijeno bombama, metcima, noževima....i to ne od ljudi koji nisu znali što rade.

DO
dopizdilomi
10:26 01.10.2018.

Eto baš jučer Sun Po Jung iz Sjeverne Koreje iscijepao je drva za zimu.

DO
domxerex
11:40 01.10.2018.

Eto došlo mu. Pitanje je je li to prava vijest ili zašto ne pišu o divnim ljevičarskim upravama brodogradilišta koje su zamračile 30 milijardi iz sanacije dok njihova komunistička financijska milicija zatvara male kafiće i trgovine zbog 10Kn viška. Mi smo u komunizmu a ne u EU. Sve je to samo privid koji održavaju boljševički mediji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije