Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORTUGAL

Uznemirujuća snimka: Snimao kako provociraju bika pa jedva izvukao živu glavu

Screenshot/YouTube
13.06.2017.
u 09:46

Nesretnog je muškarca bik podignuo rogovima, nakon čega je pao na glavu i ostao ležati na podu.

Uznemirujuća snimka dolazi s portugalskog otoka Terceira. Muškarca, koji je svojim tabletom snimao lokalni običaj – draženje bika zavezanog užetom u centru grada, napao je isti taj bik.

Na snimci se vidi kako jedan muškarac zelenim plaštom provocira bika. U jednom trenutku bik je pokušao rogovima probiti plašt, pa je muškarac pobjegao od njega. Događaj je snimao svojim tabletom stariji muškarac. U sljedećem trenutku bik se okrenuo prema njemu i napao ga rogovima. Nesretnog je muškarca podignuo, nakon čega je pao na glavu i ostao ležati na podu, javlja Daily Mail.

Bik ga je još nekoliko puta rogovima pokušao dignuti, a tada je jedan od gledatelja uspio odvratiti pozornost biku pa su ostali priskočili u pomoć unesrećenom muškarcu.

Snimka je objavljena 5. lipnja na YouTubeu.

 

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Mona-Mo
Mona-Mo
10:16 13.06.2017.

Nije nesretan muškarac nego jadna životinja sa ljudskim ološem koji od obijesti vise ne zna sto bi.

GD
Gospon Drug
10:17 13.06.2017.

Tak mu i treba da je imao poštovanja prema biku prvo bi s njim napravio selfei a onda video

BI
Binga01
10:13 13.06.2017.

Zašto je ovaj članak u rubrici Hrvatska?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije