Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zlostavljanje životinja

Uznemirujuća snimka: maloljetnik u Splitu nogom udara mačku

Maloljetna osoba udara mačku
Foto: Screenshot Facebook/Levijatan
18.01.2019.
u 17:42

"Split, maloljetna osoba, inicijali poznati i slučaj će biti prijavljen u tijeku dana nadležnoj službi u Hrvatskoj"

Na Facebook stranici Pokreta Levijatan, koji se bori za prava životinja, objavljen je uznemirujući video koji navodno prikazuje dječaka kako nogom udara mačku.

- Split, maloljetna osoba, inicijali poznati i slučaj će biti prijavljen u tijeku dana nadležnoj službi u Hrvatskoj - stoji u današnjoj objavi ove organizacije na Facebooku.

Video možete pogledati ovdje.

Brojni zgroženi korisnici Facebooku osudili su postupak maloljetne osobe na snimci, a mnogi od njih udaraču su uputili uvrede i prijetnje.

- Da si moj, ne bi ti trebao Levijatan. Odgovarao bi i pred zakonom i meni. Ovo drugo bi ti teže palo - napisala je jedna korisnica.

Pogledajte i video o 10 najugroženijih životinjskih vrsta:

Ključne riječi

Komentara 33

NV
novo vriijeme
23:49 18.01.2019.

Na psihijatriju s klincem i roditeljima

Avatar Stipe_Javor
Stipe_Javor
18:07 18.01.2019.

Citam komentare svi oni koji su za abortuse dakle prekidanje zivota nerodjene djece vrlo su aktivni u zastiti jedne macke.

Avatar nisam_robot
nisam_robot
18:21 18.01.2019.

Bravo! Samo tako mozes postati clan Torcide.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije