Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MUČENJE ŽIVOTINJA

UZNEMIRUJUĆI VIDEO Muškarac namjerno pregazio psa traktorom

24.11.2020.
u 10:10

Mnogi smatraju kako su za ovakav epilog priče najzaslužniji ipak aktivisti iz Udruženja "Dreams" i njihova brza reakcija.

Po društvenim mrežama počela se masovno dijeliti snimka na kojoj se vidi kako muškarac u mjestu Rašljeva kod Gračanice  namjerno gazi psa traktorom. 

Snimku je objavio portal Klix.ba te nije dugo trebalo čekati na bijes zbog monstruoznog čina i ljutite zahtjeve da se nešto učini. U ovom slučaju, epilog se pokazao dobrim. Pas je preživio napad i zbrinut je u veterinarskoj stanici Gračanica, a protiv počinitelja će biti podnesena kaznena prijava

– Na svu sreću, pas je živ, nalazi se na zbrinjavanju u veterinarskoj stanici. Obavijestit ćemo tužilaštvo i protiv počinitelja će biti podnesena prijava – kazali su medijima iz MUP-a Gračanica.

Mnogi smatraju kako su za ovakav epilog priče najzaslužniji ipak aktivisti iz Udruženja "Dreams" i njihova brza reakcija.

– Nakon što smo dobili informaciju o monstruoznom činu u kojem je muškarac traktorom pregazio psa u općini Gračanica, odmah smo reagirali. Zatražili smo hitnu intervenciju MUP-a Gračanica, izlazak na teren te oduzimanje psa kojeg je osoba koja je počinila ovaj gnusni čin zatvorila u štalu na svom imanju, ne dozvolivši aktivistima za dobrobit životinja da ga preuzmu. Pas je ostavljen bez veterinarske pomoći – objavili su iz Udruženja "Dreams".

Nakon njihova zahtjeva za oduzimanje psa, aktivistima iz udruženja dopušteno je preuzimanje psa uz pratnju policijskih službenika MUP-a Gračanica i uz pratnju veterinara veterinarske stanice Gračanica.
 

Ključne riječi

Komentara 8

ST
stric22
12:16 24.11.2020.

... bolesni ste i vi i vaše svakodnevno javno kmečanje ...

DU
Deleted user
10:30 24.11.2020.

Kakav čovjek moraš biti?

ST
stric22
13:50 24.11.2020.

... što ima pas bez kontrole raditi na ulici .... što bi bilo da je naišlo dijete od 5-6 godina ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije