Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVIJET U ŠOKU

UZNEMIRUJUĆ VIDEO Rus ubio 26 žena i onda priznao sve policiji

Foto: Screenshot
1/2
02.12.2020.
u 16:06

Ruski Istražni odbor (SK) objavio je kako je uhićenje Tagirova rezultat forenzičkog istraživanja i biloške analzie koja je utvrdila da su ta ubojstva počinila upravo jedna te ista osoba.

Ruska policija uhitila je 38-godišnjeg bravara Radika Tagirov kojeg sumnjiče za ubojstvo 26 starijih žena diljem centralne Rusije između 2011. i 2012. Tagirov je ranije osuđivan za krađu. Za njega se vjeruje kako je upravo on notorni 'manijak s Volge' za kojeg se vjeruje da je odgovoran za brojna ubojstva i zločine na području uz rijeku Volgu, piše BBC.

Ruski Istražni odbor (SK) objavio je kako je uhićenje Tagirova rezultat forenzičkog istraživanja i biloške analzie koja je utvrdila da su ta ubojstva počinila upravo jedna te ista osoba. 

Tagirov je glumio da je električar ili vodoinstalater kako bi dobio pristup domovima žrtava. Mete su mu bile starije žene koje žive same. Nakon što bi na prijevaru ušao u njihov dom zadavio bi ih.

Prošle godine ruska policija je ponudila nagradu u vrijednosti od tri milijuna rublja za bilo koju informaciju koja će dovesti do uhićenja notornog manijaka s Volge. 

Na Youtube je objavljena snimka njegova priznanja. 

- Nekad bi me same pozvale u dom. Katkad sam tražio da me pozovu. Predstavio bih se kao zaposlenik ureda za održavanje njihove zgrade. Radnik koji čisti ventilaciju... - kazao je. 

- Što bi se dogodilo kad bi vas pustile u kuću? - pitala je inspektorica.

- Zadavio sam ih - priznao je 38-godišnjak. 

- Zašto ste to radili? Na koji način? - pitala je inspektorica, a na to je Tagirov odgovorio: - Tiho i brzo. Ne znam, mislio sam da je to manje bolno za njih. 


 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar patkovic
patkovic
17:46 02.12.2020.

anomalija ubitačnog ruskog kapitalizma , kod nas je onaj bacao djecu s kata kad je ostao bez stana a juče ovaj švabo što je gazio autom isto danima živio u autu - beskućnik

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije