Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJEDNICA VLADE
Povratak na članak

Vlada otpisala plaćanje struje, plina i RTV pristojbe na području pogođenom potresom

Imamo ohrabrujući silazni trend, rekao je Plenković govoreći o koronavirusu...

Komentari 32

Avatar niwrad
niwrad
15:29 18.01.2021.

Koja je jedina i isključiva svrha mjera poput maski, zaključavanja i karantena? Jer sad je već nedvojbeno jasno i znastveno potvrđeno da ništa od toga ne smanjuje širenje zaraze (google: Published Papers and Data on Lockdown Weak Efficacy – and Lockdown Huge Harms). Pa svrha je da političari sa sebe skinu bilo kakvu odgovornost. Da uvijek budu u win-win situaciji. Tako, ako se dogodi pomor kao kod španjolske gripe, samo se pozovu na mjere: "pa donijeli smo ih, što hoćete? Mi nismo ništa krivi. Kriv je narod. Narod se nije pridržavao mjera". (poznato?) Ako se ne dogodi ništa, oni su heroji. Jer eto, baš njihove mjere su nas spasile. ("HDZ je pobijedio koronu!") A znanstveno, mjere su neučinkovite kao ples protiv kiše. Počne padati kiša i ne prestaje danima. Medijski eksponirani stručnjaci-plaćenici vrište da će nas pogoditi biblijski potop. Političari su pod pritiskom i moraju nešto poduzeti - bilo što. A što oni dugo znaju nego osnovati povjerenstvo, pardon stožer. I osnuju stožer za borbu protiv potopa. Stožer uvede mjere - indijanski ples protiv kiše. Plesati moraju svi koji žive u riječnim područjima. No kiša ne staje. Mjere se postrože. Sad plesati moraju i oni uz potoke i obale. Kiša konačno staje. Stožer organizira konferenciju za medije i slavodobitno objavljuje: "HDZ je pobijedio kišu". Korona mjere su to isto. Plus, političari nas masovno zlostavljaju i ekonomski uništavaju. Sve da bi njihove guzice bile u win-win situaciji.

VL
PP
Preodgojen_Povratnik
15:52 18.01.2021.

Otpisano svima na tom podrucju?

VL
DU
Deleted user
16:30 18.01.2021.

Ministar Horvat je rekao da ne mogu svi na besplatni kazan Kako sada otpis struje i plina svima?

VL
GO
goriodgorijeg
15:14 18.01.2021.

Plenkoviću, hoće li se otpisati režije i županu Žiniću?

VL
DU
Deleted user
16:33 18.01.2021.

Baniček ikić al je ovo podmuklo?? Koliko "cvonjaka" sad zarađujete jer i vi neplaćate režije... Jadno i ružno. U čemu ste bolji od žinića. Prognanik,branitelj,beskućnik i dobio kuću u čemu problem. Pa koliko smo KUĆA OBNOVILI ONIMA KOJI SU RUŠILI HRVATSKU I TE KUĆE,,???? SAD OPET OBNAVLJAMO I NEMA PROBLEMA,OK???/

VL
DU
Deleted user
16:10 18.01.2021.

Vjerojatno gradonačelnica Siska neće s tim biti zadovoljna. Ne zato što to nije dobro, nego zato jer ne razumije o čemu je riječ.

VL
UU
uhljeb u holdingu
17:12 18.01.2021.

Čijim novcem se to Vlada toliko razbacuje ? Em smanjili koje kakve porezne stope, em 4000 kn svima koje su zaustavili i to unedogled, em sad otpis režija cijeloj županiji ? Ili će to generacije vraćati ili država ima loveve kao blata ili ju štampa.

VL
DU
Deleted user
17:13 18.01.2021.

Da li je Andromeda dobila ime po izvjesnom Andreju?

VL
Avatar Pezo
Pezo
15:40 18.01.2021.

Kako i televiziju...pa televiziju svi gledaju!

VL
SO
Sobrudolf
16:29 18.01.2021.

Ja sam se oslobodio TV haraca ima vec 30 godina, nekako mi se nije dalo cekati na Plenkovica i kao da sam znao, nama u ZG ga opet ne bi ukinuo, zato sam preuzeo osobnu inicijativu i sam sam ukinuoo placanje tog bespotrebnog mjesecnog racuna.

VL
DO
Domumom
18:05 18.01.2021.

Dočekaše i žinići besplatnu kuću i besplatne režije. Utipija ko u bajci. Ipak se može lijepo živiti kad država sve plaća.

VL
DU
Deleted user
16:07 18.01.2021.

Javite se kada SVIMA U HRVATSKOJ snizite iznos RTV pretplate na 35 kn, koliko bi maksimalno smjela biti kada usporedimo visinu naše pretplate npr. sa Italijom ili Austrijom, u odnosu na visinu BDP-a po glavi stanovnika. Sve ostalo je, kako to vi i sami rado govorite, jeftino politikanstvo, populizam i demagogija. Sve iznad 35 kn je HARAČ i "LEGALNA" OTIMAČINA.

VL
JO
josip44
17:12 18.01.2021.

Ravno pravnost, oni koji imaju 20 tisuca kuna i koji imaju 500 kona ne trebaju da placaju, to je hrvaska realnost

VL
VI
Vito
16:25 18.01.2021.

Vlada otpisala ... Ali zakone nije promijenila niti prilagodila takvim "otpisima dugova"... Još jedan lažni i obmanjujući igrokaz za nainvne. Očito uči od "gardonačelnika" Zagreba - i on je "otpisao" dugove pa sam dobi opomenu pred ovrhu zbog neplaćenog računa kojeg nisam dobio baš zbog potresa - poštari nisu ništa nosili u zgrade s crvenom oznakom, ali je zato "holding" uredno knjižio dugovanja. Da, da, ne morate ništa plaćati, zgarda vam je "u crvenom", a onda račun na kojem piše: opomena pred ovrhu, niste platili čistoći...

VL
AS
aspiranto1950
15:46 18.01.2021.

Otpisali su postojeće rate za struju, ono što ljudi sad potroše za grijanje, a to može biti i višestruko više nego što je postojeća rata doći će na naplatu tek za pola godine. Znači grijanje nije besplatno.

VL
GA
Gajger
15:30 18.01.2021.

Hrvatska je po broju umrlih od korone na milijun stanovnika trenutno na 18. mjestu u svijetu i znatno gora od npr. Brazila kojeg su i u ovim novinama označavali kao primjer katastrofalnog vođenja epidemije korone. Primjerice, i veleuvaženi znanstvenik Rudan kojeg Večernji imenuje kao potencijalnu osobu godine. Super ti je uspjeh, Plenkoviću.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.