Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večernji TV

Mrak-Taritaš: Skandalozno je to što je Bandić napravio

Foto: Screenshot
1/4
22.11.2018.
u 12:14

Nema nikakvog novog iskoraka, nema nove priče, ideje, komentirala je Mrak-Taritaš zagrebački proračun

Anka Mrak-Taritaš gostovala je u studiju Večernjeg lista, gdje je govorila o zagrebačkom proračunu iduće godine, širenju Amsterdamske koalicije, potezima Milana Bandića i o ostalim temama.

Mrak-Taritaš na početku je poručila kako u proračunu ''nema ništa novo''. 

– Nema nikakvog novog iskoraka, nema nove priče, ideje – rekla je Mrak-Taritaš. Poručila je i kako je ''skandalozno'' to što je gradonačelnik Milan Bandić napravio od dijela proračuna za kulturu. 

Bilo je i govora o gradonačelniku Bandiću te ima li on izgleda u utrci za predsjednika države.

– Ako uđe u tu bitku, ući će ozbiljno. Oni računaju na to da on eventualno onemogući neke druge kandidate i da u konačnici pomogne predsjednici da dobije taj mandat. Mislim da je to višeslojan odnos. Svi možemo vidjeti da ima dobar odnos s predsjednicom – rekla je Mrak-Taritaš i dodala da ona nema ambiciju postati predsjednica. 

O Amsterdamskoj koaliciji

Mrak-Taritaš naglasila je kako sada nije bitno tko je lider u koaliciji te da treba ostaviti dojam tima. Rekla je kako će koaliciju potpisati u prvoj polovici prosinca i da će zajednički ići na europske izbore.

Cijeli razgovor pogledajte u videu.

Pretplatite se na Youtube kanal Večernjeg

Komentara 44

Avatar gordi
gordi
12:43 22.11.2018.

skandalozno je što si ti napravila na sirotinji u Gunji...kad će biti procesuirani odgovorrni za pljačku???septičke jame stajale su po 100 000 kn.

RO
ronyday
12:28 22.11.2018.

Gica se nije dovoljno ugojila u Gunji i drugim lopovlucima , sada bi malo grickala za ravnotežu ogromne pozadine.

ST
stefj
12:33 22.11.2018.

Kaže: nije važno tko je lider u Amsterdamskoj koaliciji. Pa normalno kada je samo jedan Joca Amsterdam. Kakav Joca, takva mu i koalicija... E sad, Mrak Taritaš nije bez putra na glavi, Gunja joj je jako velika mrlja, a karakter kakav je nije za političara. Nije desetljećima razgovarala sa svojom sestrom jer ju je dotična nešto uvrijedila... Takvih osoba se treba jako čuvati, radi osobne osvete su spremne uništiti zemlju i društvo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije