Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
104 11°C
  • Verita:

    Problem se neće riješiti sam od sebe čekanjem, razmatranjem i odgađanjem...Anemija je odlučan samo kada usvaja istambulsku, marakeški, kada sabotira referendum, kada osuđuje atentat učinjen kriškom limuna i spaljivanje "krnje".

  • Verita:

    Zašto se samo u Istri obustavlja nastava? Za par dana biti će prekasno za cijelu RH. Lako bismo mogli proći lošije od talijana, kod nas je samo kasnije stigao virus i zbog toga imamo manje oboljelih. Zašto imamo tako neodgovorne ... prikaži još! donositelje odluka? Koji je problem zabraniti sva javna okupljanja i nastavu, a mogli bismo jako puno izgubiti svi zajedno.

  • jutarnji:

    Meni je nevjerojatna ova inercija. Pa zar ništa nismo naučili od ovog što se događa oko nas.. Dr. Markotić gleda samo one koji zakucaju na vrata bolnice, a virus se širi eksponencijalno. Jedina mjera suzbijanja širenja virusa je prisilna karantena. ... prikaži još! I tu nema nikakve filozofije. Virus ne šeće po državama, pa će u jednoj bit manje a u jednoj više. Ograničiti socijalne kontakte na minimum od dva do tri tjedna i može se stat na kraj pošasti. Ali samo ako to svi napravimo!

Još iz rubrike Vijesti

Boris Johnson
7
Koronavirus U SVIJETU

Boris Johnson završio u bolnici zbog koronavirusa deset dana nakon testiranja

katamaran Zadar
Repatrijacija

Iz Italije se vratili Hrvati, u Gaženicu uplovio trajekt s 36 putnika

8
Testing for corona virus
Globalna strategija za pandemiju

Unija će pokazati da solidarnost nije samo mrtvo slovo na papiru

11