Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispod šatora

Uživanje uz festivalsko pivo i specijalitete iz pet regija

'20.08.2012., Karlovac - Predstavljanje Festivalskog piva, koje ce se moci kusati samo za trajanja Dana piva Karlovcu. Direktor Karlovacke pivovare Alexander Gerschbacher i Zvonimir Nemet, direktor la
'Dominik Grguric/PIXSELL'
21.08.2012.
u 16:05

Dva dana na raspolaganju će biti jela iz Slavonije, pa iz Zagorja, Dubrovnika, Istre i Dalmacije. Domaćica šatora na otvorenju bit će Indira

Karlovačka pivovara i na ovogodišnjoj će pivarijadi ponuditi svim posjetiteljima specijalno festivalsko pivo. Vjerujemo da će njegov puniji i bogatiji okus sa skladnom aromom i uravnoteženom gorčinom uza zlatno-crvenu boju dati svim posjetiteljima Dana piva dovoljno razloga za uživanje.

Riječi su to Zvonimira Nemeta, direktora Sektora lanca opskrbe Karlovačke pivovare kojima je opisao ovogodišnje festivalsko pivo, koje će se moći kušati samo na prostoru manifestacije, i to isključivo kao točeno. U pivovari ne isključuju mogućnost da se sličan proizvod uskoro uvrsti i u svakodnevnu ponudu.

 Besplatan prijevoz

 Tijekom prošle godine karlovački pivari za svoje festivalsko pivo dobili su odlične ocjene pa su odlučili i ove godine posjetiteljima ponuditi sličan proizvod. Riječ je o pivu koje je temeljeno na klasičnom Karlovačkom, no s pojačanim ekstraktom u osnovnoj sladovini, kao i većim udjelom alkohola koji iznosi 5,3 posto.

 Karlovačka pivovara kao generalni sponzor čitave manifestacije sudjeluje i u organizaciji besplatnih vlakova koji će posjetitelje tijekom vikenda dovoziti iz Zagreba, Ozlja i Duge Rese. Niz novina pripremaju i u svom šatoru na ŠRC-u Korana.

 Već na otvorenju domaćica šatora bit će popularna pjevačica Colonije Indira Vladić. Uz tradicionalne pivske specijalitete šator Karlovačke pivovare donosi i gastronomske novosti.

 U petak otvorenje

 – Imat ćemo jela iz pet hrvatskih regija. Tako će dva dana na raspolaganju biti jela iz Slavonije, nakon toga iz Zagorja, zatim iz Dubrovnika, Istre te Dalmacije. Uvjeren sam da će obogaćena gastronomska ponuda pružiti još jedno posebno iskustvo našim potrošačima – rekao je direktor Alexander Gerschbacher.

 Manifestacija počinje već u petak tradicionalnom povorkom ulicama grada i programom svečanog otvaranja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije