Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pripremite se

Iskoristite vikend dok još možete, stiže nam promjena vremena

kiša
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
03.11.2017.
u 11:02

I dok će vikend biti suh i djelomice sunčan, od ponedjeljka nas čeka promjena vremena

Danas nas očekuje umjereno do pretežno oblačno, mjestimice s kišom, osobito na Jadranu i područjima uz njega, gdje može biti i pljuskova s grmljavinom. Kiša će biti češća u prvom dijelu dana, a u Dalmaciji poslijepodne i navečer. Najviša dnevna temperatura od 12 do 15, na Jadranu između 15 i 19 °C.

Prema prognozi DHMZ-a za vikend će u većini krajeva biti suho te djelomice sunčano. U subotu ujutro u unutrašnjosti magla koja se ponegdje može zadržati i veći dio prijepodneva. Na sjevernom dijelu Jadrana oblačnije uz povremenu kišu, posebice u nedjelju. 

U ponedjeljak nas čeka jače naoblačenje s kišom, na Jadranu i pljuskovi s grmljavinom, lokalno i obilniji. 

Vjetar na kopnu slab do umjeren jugoistočni, u nedjelju jugozapadni, a u ponedjeljak će okrenuti na sjeverni i sjeveroistočni. Na Jadranu će jugo postupno jačati i potkraj nedjelje te u noći na ponedjeljak često biti i vrlo jako, a u ponedjeljak poslijepodne na sjevernom dijelu okrenuti na buru. 

U subotu ujutro u unutrašnjosti hladno uz mraz. U nedjelju uz južinu danju posvuda toplije, a od ponedjeljka ponovno malo svježije.

Ključne riječi

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije