Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJAVLJEN ZA PREVARU

Uzeo mu 6700 eura za građevinske radove koje nije obavio

PU zagrebačka
19.01.2021.
u 13:03

Preko telefona je govorio da će se radovi obaviti čime ga je dovodio u zabludu

Muškarac (54) kazneno je prijavljen zbog prijevare, priopćila je zagrebačka policija.

Sumnjiči ga se da je u ožujku 2019. godine kao vlasnik trgovačkog društva iz Zagreba sklopio dogovor i napravio predračun o izvođenju građevinskih radova na obiteljskoj kući na području Vrapča i na području Pirovca.

Od vlasnika kuće je u dva navrata zatražio i preuzeo predujam od 6700 eura. Novac je uzeo iako je znao da nije u mogućnosti izvesti ugovorene radove, no usprkos tome je oštećenom preko telefona govorio da će se radovi obaviti čime ga je dovodio u zabludu.

Radove nije obavio, novac nije vratio, a ukupna je šteta 49.000 kuna.

Komentara 4

Avatar Večernje žutilo
Večernje žutilo
13:10 19.01.2021.

Pa što plaća dok radovi nisu gotovi?!

Avatar ucjena
ucjena
10:56 22.01.2021.

Vratio bi on to, donio bi i kamate, lijepo ga zmoliš, da vidiš!

OV
ovcalila
19:54 19.01.2021.

odradi bi on to da ga nije Capak spriječio a ako ima love za dva gradilišta trebao je napraviti ugovor sa firmom ne nacrnjaka i bez poreza, skupo, e sad ode lova

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije