Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZOTKRIVENA OBITELJSKA TAJNA

Uzeo mobitel svoje djevojke i užasnuo se otkrićem: 'Moj sin je ustvari moj ujak'

Muškarac plače
Foto: Pixabay
20.06.2021.
u 17:20

Otkrio je da je otkrio strašnu istinu kad je uzeo mobitel svoje djevojke kad je ona bila pod tušem i otkrio dokaze veze koja je, prema njegovim riječima, trajala godinama.

Neke obitelji imaju tajne koje bi željeli da ostanu upravo to. Često upravo neki članovi imaju tajne toliko šokantne da zgroze i njihove najbliže i uruše svijet kakav su poznavali. Upravo se to dogodilo korisniku TikToka pod imenom @stacks1400. 

On je otkrio da njegova djevojka ima dugogodišnju aferu s njegovim vlastitim djedom čiji plod je dječak za kojeg je vjerovao da je njegov sin. 

- Saznao sam da je moj sin ustvari moj ujak. Moj djed je spavao s mojom djevojkom cijelo vrijeme kad smo bili kod njega - naveo je. U drugom TikToku otkrio je kako je njegov djed poznat po tome da je varao njegovu baku. 

 

@stacks1400

Can’t believe I expected more from a man that had a whole other family around the corner from my granny house. ##fyp ##redpill ##ZitHappens

♬ Gnarls Barkley Crazy Stephen Kramer Glickman - Gustavo Rocque

Otkrio je da je otkrio strašnu istinu kad je uzeo mobitel svoje djevojke kad je ona bila pod tušem i otkrio dokaze veze koja je, prema njegovim riječima, trajala godinama. Neki od dokaza uključivali su i eksplicitne slike i poruke.

Stacks je ispričao svojim pratiteljima da će nastaviti tretirati dječaka kao da je njegov sin i da se ta veza neće promijeniti samo zato što je otkrio aferu između svoje djevojke i djeda. 

Ključne riječi

Komentara 26

MA
Maiden
19:24 20.06.2021.

Bolestan sam ja koji sam otvorio ovaj članak.

MA
Marin0021
21:00 20.06.2021.

Nije to ništa. Moj susjed je u tridesetim godinama otkrio da je sam sebi otac.

GO
goodbadugly
19:10 20.06.2021.

Tu neznaš tko je bolesniji, djeda,djevojka, ili onaj tko je napisao ovaj tekst.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije