Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEMI NA GRANICI

'Uzeli su nam putovnice pa su ih ostavili u bugarskom autobusu'

Njemačka policija
Foto: Reuters/PIXSELL
04.01.2018.
u 08:56

Putnici tvrde kako se policajci nisu ni ispričali.

Kada je autobus pun Hrvata došao oko 2 sata na granicu Austrije i Njemačke, putnici su očekivali kako će sve proći bez problema i kako će odmah nastaviti put. Policajci su ipak provjeravali sve putnike, a nakon što su uzeli putovnice došlo je do problema.

- Naša noćna mora počela je oko 2 sata, kad su njemački policajci ušli u autobus. Bili smo na prijelazu Walserberg kraj Salzburga i odlučili su nas sve pregledati - rekao je jedan razočarani putnik za 24 sata.

Kazao je kako su polovicu ljudi pogledali površno te su im pregledali osobne i putovnice. Problem je nastao kada su uzeli putovnice 17 putnika i napustili autobus.

- Nisu se vraćali nazad, dokumente nisu vratili, a nisu nam ni dali da se udaljavamo od autobusa. Nismo mogli ni otići obaviti nuždu - prepričao je putnik.

Policija im nije htjela odgovoriti gdje su im putovnice tek su kasnije priznali kako su ih ostavili u bugarskom autobusu koji je otišao prije dosta vremena. Tada su organizirali pravu potjeru i nakon 80 kilometara sustigli autobus kako bi uzeli putovnice. Putnici tvrde kako se policajci nisu ni ispričali.

Pogledajte i galeriju: Putovnice iz EU

Njemačka policija
1/6
Ključne riječi

Komentara 21

DU
Deleted user
09:31 04.01.2018.

Njemac da se nekome isprica,a narocito Balkancima hahaha

IT
I-To
09:22 04.01.2018.

Kako csu politička stranka traži da se na granicama grade prihvatilišta a to su ustvari zatvori sa prateće zakoni da te mogu i do 30 dana tu držati a da neznaš zašto e to je Njemačka koja upravlja EU a a biti će još gore.

Avatar Hrvatska-Cuga
Hrvatska-Cuga
09:02 04.01.2018.

To je grozno kada dojdeš u Europu i doživiš da te tretiraju sukladno tvojoj reputaciji, ugledu i vrijednosti. Imamo Hrvatsku i njemački carinici to znaju i izkazuju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije