Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JVP ZAPREŠIĆ

Uzbuna u Zaprešiću: Zmija im ušla u dvorište, na teren izašla čak trojica vatrogasaca

Zmija u Trilju
Foto: ilustracija
14.08.2020.
u 11:35

Intervencija je prošla uspješno, zmija je ubrzo uhvaćena i puštena u obližnjoj šumi dok vatrogasci u objavi nisu naveli o kojoj se vrsti zmije radilo te je li itko od građana bio u potencijalnoj opasnosti.

U petak tijekom jutra u Zaprešiću je došlo do prilično ozbiljne vatrogasne intervencije, a sve zbog zalutale zmije u dvorištu obiteljske kuće. 

Kako su i sami vatrogasci iz JVP Zaprešić izvijestili na svom službenom Facebooku, dojavu su dobili oko 8:30 sati od uznemirenih građana koji su zavapili za njihovom pomoći. Na teren je izašlo navalno vozilo s trojicom vatrogasaca. 

Intervencija je prošla uspješno, zmija je ubrzo uhvaćena i puštena u obližnjoj šumi, no vatrogasci u objavi nisu naveli o kojoj je vrsti zmije riječ te je li itko od građana bio u potencijalnoj opasnosti. 

No, može se vjerovati da su poziv građana shvatili prilično ozbiljno budući da su na teren izašla čak tri njihova čovjeka. 

Fotografija ne predstavlja događaj s lica mjesta već je riječ o ilustraciji.

Intervencija br. 98 – Zbrinjavanje zmije 14. 08. 2020. Adresa: Hruševećka 23, Zaprešić Dojava građana da im se u...

Objavljuje Javna vatrogasna postrojba grada ZaprešićaPetak, 14. kolovoza 2020.

Komentara 7

NA
navijeke
13:18 14.08.2020.

Sreća njihova što je ta izuzetno opasna bjelouška bila dobre volje. Da se razljutila i svojim ogromnim zubima ogrebla prst nekom od njih, vjerojatno bi u pomoć zvali bar jednu gardijsku brigadu.

EE
eem
13:35 14.08.2020.

Iskreno me sram svojih sudržavljana (ne sugrađana, nisam iz Zaprešića). Svijet se na sastoji od vaša četiri armirana zida.

DU
Deleted user
16:21 14.08.2020.

Kaj su udava lovili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije