Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UPOZORENJE
Povratak na članak

Užasna snimka iz Poljske: Tornado trga krovove, a ljudi vrište i zazivaju Boga

Snimku je podijelio i poljski parlamentarac

Komentari 17

DU
Deleted user
16:10 09.06.2020.

Ljudski rod je prevršio svaku mjeru u svom odnosu prema prirodi, klimatskim promjenama itd. Dok god mislimo da se ovakve tragedije događaju tamo daleko nekome drugom, nema nam spasa. Priče o ljubavi prema svojoj djeci postaju samo isprazne floskule. Postaje sve gore i gore, djeci uništavamo pravo na život. Trka za novcem i uništavanje okoliša znači smrt našoj djeci!!! Pa zašto ih onda donosimo na svijet...da pate, da umiru??? Strašno kakvi smo licemjeri i potencijalni zločinci, ni manje ni više nego prema onima za koje tvrdimo da bismo život dali za njih!!!

VL
DU
Deleted user
17:32 09.06.2020.

Ali ne kužim zašto zazivaju Boga?? Zar nije taj tornado dio Božijeg plana?? Čega se boje ako misle da će nakon smrti ići u raj? Nije li taj raj bolje mjesto??

VL
Avatar Warded
Warded
18:47 09.06.2020.

Histerične žene, muku ti ježevu. Pod hitno psihijatru!

VL
AA
aabbcc
21:08 09.06.2020.

U ovakvim slucejevima je dobro analizirati iz koje godine je gradnja. Kuce 80g. su morale imati u projektu i atomsko skloniste a ove sto vjetar odnese su stare ili kao da su jucer pravljene.

VL
Avatar bimbopus
bimbopus
19:36 09.06.2020.

Godinama je ljudski rod slavio pobjede nad prirodom , gradilo se je radilo uzimalo od prirode , krotile su se iskonske snage , vode , vjetra , čovjek je uz pomoč znanja i industrije polako ali sigurno pokušavao potčiniti sveve u svojoj pohlepi za zaradom. Sada smo tu gdje jesmo , koliko nevolja nas očekuje zbog svih tih vremenskih promjena kojima smo u večini slučajeva nehotice i iz kratkovidnosti bili uzročnici .

VL
SI
sisavac
09:43 10.06.2020.

boga zazivali uz par pridjeva i glagola radnih... kao i mi. :) no, što sad, vjetra je bilo i biti će ga. to što se najstariji ne sjećaju nečeg sličnog n znači ništa. pojavnost ovoga je ionako par puta u tisuću godina. pa neke zadesi da ih potrefi baš tih par puta u 50 godina. treba i sreću imati.

VL
Avatar krkcro
krkcro
16:25 09.06.2020.

jednostavno nas je previse na planeti. narodi u evropi su ustvari na dobrom putu po familiji samo 1.5 dijece. ali ovi ostali

VL
HO
homophob
17:42 09.06.2020.

Neki jos uvijek vjeruju da su "klimatske promjene" uzrokovane iskljucivo ljudskim djelovanjem!

VL
TM
trade_mark
16:41 09.06.2020.

još uvijek mislite da su klimatske promjene laž i izmišljotina...?

VL
PE
penelope01
16:28 09.06.2020.

To Poljaci iskopavaju tamo na Baltiku, buse i prokopavaju zemlju, pa im je nevrijeme zakotrljalo svu tu prasinu i pogodilo ih u ludu glavurdu.

VL
NE
nečešrazbojniče
16:25 09.06.2020.

Predlažem što prije uvođenje američkih snaga u baze u Poljskoj te tehnike uključujući i nuklearno naoružanje. Nakon toga će prestati.

VL
DU
Deleted user
19:01 09.06.2020.

Tornado u evropi nije neobična pojava ...ofkors...antife svršavaju na činjenicu da su ovaj put nadrapali "mrski" poljaci

VL
HO
homophob
16:27 09.06.2020.

Vremenske nepogode svih vrsta su se dogadale uvijek i svuda. Negdje cesce a negdje rjede ovisno o lokalnim uvjetima a jedina razlika je ta da danas imamo daleko bolje uvjete komunikacije pa takove fenomene vidimo trenutno svuda u svijetu pa cak i "prenos uzivo". Dva puta sam bio vrlo blizu tom vihoru jednom je veliko stablo preletjelo cestu desetak metara ispred mog auta a drugi puta nocu ove godine sam slijedio veliki kamion (vjerovao sam da vozac bolje vidi cestu ispred nas) u Nashville TN kada ga je vihor jednostavno prevrnuo na branik nadvoznjaka i mogu potvrditi da nisam imao vremena za preplasiti se nego gledati sirovu snagu elemenata. Nekoliko sekundi kasnije kada sve zavrsi covjek ima nekoliko trenutaka sazeti utiske, i zakljuciti: bilo je opasno ali na svu srecu jos sam tu u jednom komadu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.