Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UPOZORENJE

Užasna snimka iz Poljske: Tornado trga krovove, a ljudi vrište i zazivaju Boga

Foto: Twitter
1/2
09.06.2020.
u 15:55

Snimku je podijelio i poljski parlamentarac

Snimku tornada koji je u nedjelju čupao krovove dok je lokalno stanovništvo u užasu i strahu promatralo sve objavio je poljski političar Mirosław Suchoń. 

- Danas je u Kaniówu u blizini Bielsko-Biała, tornado uništio nekoliko kuća. Takve ekstremne vremenske pojave javljaju se sve češće. Poljska za to nije spremna i vlada još uvijek ignorira problem i gura nas u katastrofu - istaknuo je u nedjelju Suchoń navodeći kako je snimku dobio elektroničkim putem. 

U dvominutnoj snimci vidi se kako vjetar trga krovove, dok se u pozadini čuje vrištanje i uzvici poput 'Bože moj' i  'Isuse, Kriste i Marija'.  

Ključne riječi

Komentara 17

DU
Deleted user
16:10 09.06.2020.

Ljudski rod je prevršio svaku mjeru u svom odnosu prema prirodi, klimatskim promjenama itd. Dok god mislimo da se ovakve tragedije događaju tamo daleko nekome drugom, nema nam spasa. Priče o ljubavi prema svojoj djeci postaju samo isprazne floskule. Postaje sve gore i gore, djeci uništavamo pravo na život. Trka za novcem i uništavanje okoliša znači smrt našoj djeci!!! Pa zašto ih onda donosimo na svijet...da pate, da umiru??? Strašno kakvi smo licemjeri i potencijalni zločinci, ni manje ni više nego prema onima za koje tvrdimo da bismo život dali za njih!!!

Avatar Warded
Warded
18:47 09.06.2020.

Histerične žene, muku ti ježevu. Pod hitno psihijatru!

DU
Deleted user
17:32 09.06.2020.

Ali ne kužim zašto zazivaju Boga?? Zar nije taj tornado dio Božijeg plana?? Čega se boje ako misle da će nakon smrti ići u raj? Nije li taj raj bolje mjesto??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije