Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neprilagođena brzina

Užas u Vinkovcima: Udario dijete na pješačkom prijelazu, ima teške ozlijede

Grebaštica: Automobilom sletio s ceste, policijski očevid u tijeku
Dusko Jaramaz/PIXSELL
10.12.2020.
u 12:25

Iz policije navode kako je ozlijeđeni dječak prevezen u vinkovačku bolnicu, gdje je liječničkim pregledom utvrđeno da je teško ozlijeđen.

U srijedu je u Vinkovcima, oko 18.10 sati, došlo do prometne nesreće u kojoj je teško ozlijeđen dječak koji je prelazio cestu na obilježenom pješačkom prijelazu.

Prema navodima policije, ta nesreća dogodila se u Ulici bana J. Jelačića kada se 55-godišnji vozač osobnog automobila, vinkovačkih registracijskih oznaka, obilježenom pješačkom prijelazu nije približavao sigurnosnom brzinom tako da ne ugrožava pješake, zbog čega je vozilom udario dijete koje je već stupilo na obilježeni pješački prijelaz.

Iz policije navode kako je ozlijeđeni dječak prevezen u vinkovačku bolnicu, gdje je liječničkim pregledom utvrđeno da je teško ozlijeđen.

"Protiv vozača osobnog automobila podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu zbog kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu", izvijestili su iz policije. 

Ključne riječi

Komentara 2

ID
ivo.dzinic
13:02 10.12.2020.

Djecaku sto brzi oporavak i sto manje posljedica a ovaj ako ima pravu iskaznicu proci ce sa opomenom ili kaznom od 500 kuna za malo brzu voznju. Nedavno je jedna tako tu u Vinkovcima udarila djevojcicu pokajala se platila 500 kuna i zna se kako rade nasi sudci.

BD
bl@de
14:56 10.12.2020.

očekujem da će ubrzo početi pravda ulice, a onda će analitičari inteligentno zaključiti da se radi o radikalizaciji društva. pravosuđe ove države "radikalizira" društvo što je još ubrzano ovom situacijom sa covid-19.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije