Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Usred bijela dana

Užas u Velikoj Gorici: Muškarac napao majku i dijete u dvorištu kuće i ozlijedio ih

policija očevid
Dusko Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
14.02.2020.
u 10:09

Teško ozlijeđenom djetetu liječnička pomoć pružena je u Klinici za dječje bolesti

Zagrebačka policija izvijestila je da je u četvrtak oko 13,30 nepoznati muškarac u dvorištu kuće u Velikoj Gorici napao ženu i dijete.

Naime, u dvorištu kuće je nepoznati muškarac iz zasad nepoznatog razloga verbalno, a potom i fizički napao 32-godišnjakinju i njeno dijete. Liječnička pomoć je 32-godišnjakinji pružena u Domu zdravlja Velika Gorica gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđena dok je teško ozlijeđenoj maloljetnoj osobi liječnička pomoć pružena u Klinici za dječje bolesti. Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Ključne riječi

Komentara 4

FL
Flajšmašina
13:37 14.02.2020.

Nepoznat nije sigurno, vjerovatno otac djeteta, koji je zbog nečega izgubio živce ili mamin novi dečko....

DU
Deleted user
10:29 14.02.2020.

znači- nepoznati im ušao u dvorište.... dobra je ova naša politika, demokracija štiti kriminalce, ali ne štiti žrtve jer se sve prebrzo dogodilo... onda se pojavi neki Filip i opet plačemo za krimosima....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije