Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traži ga policija

Užas u Prištini: Upucao i ubio trudnu suprugu koja je trebala roditi

Pištolj - ilustracija
Pixabay
01.12.2022.
u 10:31

Kako Koha javlja, žrtva je navodno izašla iz klinike gdje je trebala roditi kako bi kupila nešto i upucana je dok je sjedila na klupi.

S tri hica upucana je trudna 35-godišnjakinja u Prištini, a policija je u potrazi za njenim suprugom. Ubijena 35-godišnjakinja upucana je ispred rodilišta u srijedu navečer, a kako javlja portal Koha.net, supružnici su bili u procesu razvoda. Suprug je imao zabranu prilaska ubijenoj ženi, a otkriveno je i kako su ranije bili prijavljivani slučajevi nasilja u obitelji.

Kako Koha javlja, žrtva je navodno izašla iz klinike gdje je trebala roditi kako bi kupila nešto i upucana je dok je sjedila ispred klinike.

- Osumnjičeni je prvo upucao žrtvu, a kada je pala on je u nju ispalio još nekoliko metaka - rekao je ranije izvor za Kohu.

- Sveučilišni klinički centar Kosova potvrđuje da se večeras oko 18 sati dogodio smrtni slučaj u dvorištu KKUK-a. Policijski organi odmah su izašli na mjesto događaja i prve sumnje policije su da se radi o ubojstvu. Policija je u koordinaciji s državnim odvjetnikom pokrenula očevid i nastavlja s poduzimanjem svih istražnih i očevidnih radnji s ciljem potpunog rasvjetljavanja događaja, a o ostalim detaljima izvijestit će nadležna tijela koja provode očevid - objavljeno je jučer navečer na Facebook profilu Sveučilišnog kliničkog centra Kosova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije