Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pronašla ih djeca

Užas u Lonjskom polju: Ubili zaštićene kornjače pa ih nabili na kolac

Foto: Facebook
15.07.2020.
u 09:21

'Nadamo se da će osoba koja stoji iza ovog sadističkog čina, biti brzo pronađena i strogo kažnjena', poručuju iz PP Lonjsko polje

Nekoliko dječaka pronašlo je u ponedjeljak četiri ubijene kornjače, nabodene na kolce u Parku prirode Lonjsko polje. Uznemirujuću fotografiju jedne od kornjača objavila je na svom Facebook profilu teta dječaka i napisala kako su ostale udaljene svega nekoliko metara. 

"Ovo je neviđena sramota da nitko ne može stati na kraj ovakvim psihopatima bolesnim. Ovo je slika i prilika što su moji nećaci od 8 godina mogli danas vidjeti šetajući kroz hrvatski Park prirode Lonjsko polje", napisala je.

Iz Parka prirode Lonjsko polje odmah su reagirali i obavijestili kako je utvrđeno da su kornjače strogo zaštićena vrsta

"Javna ustanova Park prirode Lonjsko polje najoštrije osuđuje divljački čin ubijanja kornjača u polju kod Repušnice! Istog su trena naši kolege izišli na teren i slučaj prijavili policiji. Utvrđeno je da se radi o barskoj kornjači, strogo zaštićenoj vrsti u Republici Hrvatskoj. Zbog toga se nadamo da će osoba koja stoji iza ovog sadističkog čina, biti brzo pronađena i strogo kažnjena.

Ovakva nedjela gorak su nam podsjetnik da u zaštiti prirode trebamo pomoć svih ljubitelja prirode i životinja te da na nju možemo računati. Nadamo se da u budućnosti nećemo svjedočiti ničemu sličnome ovoj fotografiji", poručili su. 

Komentara 1

CR
CrniMačak
10:41 15.07.2020.

nije bolest sve što boli. da mi je zaviriti u mozak ovih debila

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije