Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prisilno sletjeli

Užas na letu: Tridesetak putnika krvarilo iz nosa i ušiju

indijski avion
Foto: Screenshot
20.09.2018.
u 11:20

Avion tvrtke Jet Airways, u kojem je na letu Mumbai – Jaipur bilo 166 putnika i članova posade, vratio se na polazište tri četvrt sata nakon polijetanja jer su se pojavili teški simptomi

Tridesetak putnika indijskog zrakoplova krvarilo je u četvrtak iz nosa i ušiju nakon što je posada zaboravila aktivirati izjednačenje tlaka u kabini, zbog čega je zrakoplov morao sletjeti.

Sa 166 putnika i članova posade, let Mumbai – Jaipur tvrtke Jet Airways vratio se na polazište tri četvrt sata nakon polijetanja kad su se pojavili alarmantni simptomi.

U videosnimci objavljenoj na Twitteru vidi se prizor u kojem vlada smrtna tišina u kabini, a putnici nose maske s kisikom.

"Panično stanje zbog tehničkog problema na @jetairways 9W 0697 od Mumbaija do Jaipura. Zrakoplov se vraća u Mumbai nakon 45 minuta. Svi su putnici na sigurnom, a među njima i ja", napisao je u tvitu Darshak Hathi u poruci iz zračne luke indijskog ekonomskog središta.

Liječnici su pregledali putnike po povratku na tlo.

Civilno zrakoplovstvo bilježi bizarne incidente u Indiji. U siječnju je Jet Airways otpustio dva pilota jer su nakratko napustili cockpit usred leta zbog žestoke svađe.

>> Pogledajte i video: Obitelj pretraživala rijeku pa se šokirali kada su vidjeli što su izvukli iz vode

Komentara 1

Avatar maxist
maxist
16:51 20.09.2018.

a mogli su i prozore otvoriti pa proluftati.......Ovi su bili na nekom "tečaju" za brzu prekvalifikaciju ? (poput onih HZZZ-a))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije