Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkrili tijelo

Užas kod Karlovca: Izgorjela osoba u automobilu

Izgorio osobni automobil u kojem je stradala nepoznata osoba
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/9
06.01.2019.
u 19:22

Tko je osoba koje je izgorjela u vozilu, zasad je nepoznanica. Još se uvijek ne zna ni uzrok požara

Vatrogasci koji su danas u 4.30 sati primili dojavu o požaru vozila na lokalnoj cesti u Vukmaniću pokraj Karlovca vjerojatno nisu ni slutili kakav ih horor čeka na toj intervenciji. Jer kada su ugasili požar, shvatili su da se u Opelu karlovačkih oznaka nalazi i osoba, koja je također izgorjela. O kome se radi, zasad je nepoznanica, a nakon stravičnog otkrića vatrogasci su o svemu izvijestili policiju.

– Kriminalističko istraživanje u tijeku, a identitet osobe koja je nađena u vozilu zasad je nepoznanica. Utvrđuju se uzroci požara, a više detalja trebalo bi biti poznato nakon okončanja kriminalističkog istraživanja – kratko su danas rekli u karlovačkoj policiji.

Za sada nije poznato je li riječ o nesreći tijekom koje se vozilo zapalilo, samoubojstvu ili ubojstvu. Policija, kao i uvijek u ovakvim situacijama, istražuje sve mogućnosti, a nakon očevida tijelo će biti prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku radi obdukcije i identifikacije.

Identitet osobe nađene u izgorjelom vozilu pokušat će se utvrditi DNK analizom, a policija će istražiti i tko je vlasnik vozila te na koji je način povezan s osobom nađenom u vozilu. Vozilo je nađeno na kraju uske seoske ceste.

VIDEO Izgorilo skladište konoplje Željka Mavrovića

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Kljusar
Kljusar
19:01 06.01.2019.

Sretna nova godina lijepo počela

IV
Ivicazgb
10:53 06.01.2019.

Imaju li desničari veze s ovim ili su opet ljevicari krivi?

MA
Marvin
09:29 06.01.2019.

Ko mu je kriv sto kupuje njemacke aute .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije