Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠEN OČEVID

Dvoje mrtvih u teškoj nesreći u Biogradu na Moru: U zavoju sletjeli s ceste i udarili u stablo

27.07.2020.
u 22:11

Na mjestu dogadaja policijski službenici provode očevid - istakla je Ivana Grbin, glasnogovornica zadarske policije.

Danas, oko 20.00 sati u Biogradu, predio Jankolovica na državnoj cesti 503, došlo je do prometne nesreće u kojoj su dvije osobe smrtno stradale

Policijski službenici Policijske postaje Biograd obavili su očevid kojim je utvrđeno da je do prometne nesreće došlo na način da se 36-godišnji hrvatski državljanin, vozač osobnog automobila Mercedes zagrebačkih registarskih oznaka, kretao iz smjera Biograda prema Benkovcu.

Ulaskom u zavoj, brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama i stanju kolnika uslijed čega je izgubio nadzor nad upravljačem, sletio van kolnika gdje vozilom udara u stablo.

U prometnoj nesreći na mjestu događaja smrtno su stradali vozač i putnica u vozilu, 39-godišnja hrvatska državljanka.

Policijski službenici podnose izvješće Županijskom državnom odvjetništvu u Zadru - istakli su iz zadarske policije.

Komentara 3

PU
paul-umpe
09:15 28.07.2020.

dobro je nije nikog ubio

LI
liliZG
12:19 28.07.2020.

nije mercedes za svakoga

AJ
ajdemipopusi
08:13 28.07.2020.

I opet netko posadio stablo na sred ulice, sramota. Zao mi je suvozacice, a vozac je ustedio pare poreznih obveznika. Srecom pa nije nikog pogazio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije