Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uz cestu

Užas kod Banja Luke: Osoba izgorjela u autu zagrebačkih registracija

Izgorjelo vozilo (ilustracija)
Foto: PIXSELL/PIXSELL
10.01.2019.
u 16:49

Sve ukazuje na to da je vozilo sletjelo s ceste, a potom je izbio požar.

Jedna osoba smrtno je stradala u požaru vozila na cesti u BiH u mjestu Milakovići između Banja Luke i Prijedora.

U automobilu zagrebačkih registarskih oznaka pronađeno je izgoreno tijelo, a riječ je najvjerovatnije o vozaču, piše portal Crna hronika.

 

Sve ukazuje na to da je vozilo sletjelo s ceste, a potom je izbio požar. 

Vatrogasci su lokalizirali požar, a policija je priopćila kako je dežurni tužitelj obaviješten te da će se točni uzroci nesretnog događaja utvrditi kad se za to ostvare uvjeti.

 

Komentara 7

WW
wwwcroxx
22:11 10.01.2019.

Srbi ubili Hrvata! u “republici srpskoj” !! Šta se čeka???

Avatar štrumpf
štrumpf
18:15 10.01.2019.

Prije bi rekao da je auto se zapalio u vožnji.

Avatar Aristarh
Aristarh
22:16 10.01.2019.

Osobno imam veoma ružno iskustvo sa prilaznih puteva u tom kraju. Budale voze sredinom ceste i nekako se međusobno razumiju ali ostali. Jednom sam na sreču zaustavio pred mostom preko kojeg je u punoj brzini doletio drugi iz suprotnog smjera a bio sam bliži mostu od njega. Drugom prilikom sam se sklonio na bankinu ali sam svejedno ostao bez stakla na retrovizoru jer je nadolazeći berlingo jurio sredinom ceste. Uz smiješak se vratio da pita. Sve ok rekao sam pokupio dijelove i nastavio dalje. Izgleda da tako prepoznaju strance jer se sklanjaju pred naletima. Divlji narod je to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije