Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORUPCIJA CVATE
Povratak na članak

Željko Jovanović: 'Uzalud Plenković tvrdi da HDZ-u nitko neće lijepiti etiketu korupcije...'

Istaknuo je kako se skandali koji se vežu uz HDZ, suđenja za korupciju, pljačku i kriminal bivšem premijeru Sanaderu dokaz da se radi o sistematskoj posljedici nepostojanja odgovornosti i vladanja bez cilja

Komentari 18

Avatar southman
southman
12:04 23.01.2020.

Stranka koja se nije odrekla komunističkog nasljeđa nego ga čak i prisvojila, u svojim redovima ima osobu saborskog zastupnika koji žali da na Bleiburgu posao nije obavljen kvalitetnije, koja za koalicijskog partnera ima osobu koja žali da UDBA nije pobila više hrvata se predstavlja kao nekakav moralni autoritet. Tako nešto postoji samo u Hrvatskoj. Svugdje u svijetu bi bila odavno zabranjena ! Pa čak i u Ruskoj Dumi bi bila zabranjena !

VL
MI
misho32
12:01 23.01.2020.

tom deklariranom hrvatskom neprijatelju je stalo i želi srediti hrvatsku državu, čedi koji je isušivao močvaru u hrvatskom nogometu i sudski progonio Modrića i Lovrena. neposredno pred svjetsko prvenstvo.

VL
Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
12:11 23.01.2020.

kaj je ovaj još u politici?hahahahahaha

VL
DU
Deleted user
11:41 23.01.2020.

'Naglasio je kako provjera porijekla imovine mora biti jedan od prioriteta institucija, posebno Porezne uprave, a nezakonito stečena imovina oduzeta. Oduzimanje imovine stečenom korupcijom nije samo kazna i sredstvo odvraćanja već i obeštećenje društva. Oduzeta sredstva treba iskoristiti za jačanje svijesti i građanski odgoj protiv korupcije. Suđenja koja traju desetljeće nikoga ne odvraćaju. Korupcija cvate jer se u Hrvatskoj još uvijek jako isplati' Potpisujem!

VL
DU
Deleted user
13:52 23.01.2020.

Sdp o korupciji pa ti iz te stranke su najbolji primjeri za korupciju počevši od osuđenog im vođe pa nadalje i još je tu - nije podnio ostavku - a proziva druge - ništa drugo i ne znaju nego samoo optuživati druge za korupciju bez dokaza a kad dođu na vlast - katastrofalno loši da ih narod odmah na sljedećim izborima sruši - da ste valjali još bi bili na vlasti i provodili reforme - imali ste preko 80 zastupnika i niste ništa napravili - licemjeri sramite se

VL
AE
a e
12:22 23.01.2020.

Ovaj bi Srbin triba učinit tečaj za HĐZejce-Kako se voli Hrvatska

VL
Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
12:12 23.01.2020.

sdp=hdz=mito i korupcija

VL
DU
Deleted user
12:54 23.01.2020.

Ako nas je svijet svrstao u korumpirane zemlje pojedinci svojim komentarima uporno krivnju prebacuju na SDP koji nas je za vrijeme Milanovića uspio svrstati ispod pedesetog mjesta oje nas je stavilo izvan korumpiranihOdmah optužbe da se netko nije odrekao komunističkihh tekovina.Odmah partizani i antifašisti.Tvrdnje koje nemaju veze s poretkom korumpiranosti.Činjenica je da HDZ-ova vlada podržava korupciju koju provodi M.Bandić i tako osigurava večinu u vladi .Koliko je smjenjeno ministara u vladi do sada i zbog čega.Zar to nije zabrinjavajuče.Jedino što se Jovanović nije dotakao korupcije u SDP-u koja je istina puno manja nego sada.Najgore od svega je kad se kod koruptivnih radnji preko svega prelazi hladno kao da je to normalno uz onu neka institucije rade svoj posao i nitko nije kriv dok mu se krivnja ne dokaže.I sve to u korumpiranoj zemlji.

VL
VA
vadis
12:41 23.01.2020.

Bravo g. Jovanovicu! Nazalost Hrvatska je jako korumpirana drzava, i to je unistava. Ides u politiku nemas znacajnu imovinu, nakon par godina pusta imovina. Kako? Lopovlukom, mitom i korupcijom na stetu hrvatskih ljudi. Zalosno!

VL
GR
grunf1950
12:43 23.01.2020.

HDZ Lovren Mamić Modrič imaju pravo pljačkat jer su oni domoljubi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.