Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Božićna predstava

Uz tamburaše zaplesali mali i veliki folklorni ansambli

salinovec (1)
Ljiljana Risek
21.12.2010.
u 11:04

Šaljivom predstavom Tko tu koga vara gledatelje su do suza nasmijali članovi Glumačke udruge Komedijaši iz Stažnjevca

SALINOVEC – U prepunoj sportskoj dvorani Osnovne škole Tina Ujevića u Salinovcu svoju su godišnju, ujedno i božićnu priredbu, izveli članovi KUD-a Salinovec. Uz živu pratnju tamburaša iz KUD-a Faringaši, u narodnim su ritmovima zaplesali odrasli članovi velikoga folklornog ansambla te još jednom pokazali da im zasluženo pripada naslov ovogodišnjih prvaka županijske smotre. Roditelje, djedove i bake raznježio je i mali folklor, u kojem su prvi put zaplesali i članovi iz Margečana, koji su u KUD-u počeli vježbati krajem kolovoza. Glazbenicima i plesačima čestitke su uputile predsjednica KUD-a Ljiljana Gotal i ivanečka dogradonačelnica Jasenka Friščić, a članovi KUD-a sa svojim su se gostima i sponzorima neformalno nastavili družiti u staroj školi.(ljr/VLM)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije