Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanosna Oksana

Uz nju ni matematika nije 'teška': Ovo je najseksepilnija profesorica na svijetu

Oksana
Foto: Instagram
1/6
13.10.2016.
u 12:40

U trenu je na Instagramu prikupila mnoštvo pratitelja, a svoju popularnost može zahvaliti atraktivnom izgledu te provokativnim fotografijama.

Bjeloruskinja Oksana Neveselaya, profesorica matematike, postala je hit na internetu nakon što je jedan učenik na društvenim mrežama objavio video snimljen na njezinu predavanju. U trenu je na Instagramu prikupila mnoštvo pratitelja, a svoju popularnost može zahvaliti atraktivnom izgledu te provokativnim fotografijama.

Zbog toga joj mnogi uz fotografije ostavljaju neprimjerene komentare, ali i nemoralne ponude. No, ima i onih koji hvale njezin izgled te je mole da bude njihova učiteljica. A neki se šale, poput korisnika koji je napisao:

– Ja sam beskućnik, usvoji me!

Prozvali su je najseksepilnijom profesoricom matematike na svijetu, a nema sumnje da na njezinim satima nema markiranja.

 

>>Manekenka iz Šibenika ljepotom i humorom osvojila Zorana Mamića

Komentara 4

DU
Deleted user
13:36 13.10.2016.

Ponos svoje profesije. Onda će se žaliti da je ne gledaju kao stručnu već kao objekt požude.

AP
apoxiomen007
14:02 13.10.2016.

Upravo sam zavolio matematiku... Jedino imam slabo predznanje i trebale bi mi instrukcije:)...

Avatar Ironman0105
Ironman0105
14:01 13.10.2016.

uciteljica, alaru, ne profesorica. Po Anicu (to je tebi vjerovatno nepoznato ime) profesor je titula visokoskolskog predavaca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije