Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trebaju nove ljude

Uz Friščića, moraju otići i Marijana Petir i Damir Bajs

'24.11.2011., Sisak - Ministar turizma u Vladi RH Damir Bajs u Turistickoj zajednici grada Siska potpisao je i urucio 40-tak ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za razvoj turistickih projekata. M
'Nikola Cutuk/PIXSELL'
16.12.2011.
u 19:00

Naši izborni rezultati velik su neuspjeh iako se neki u stranci ponašaju kao da se ništa strašno nije dogodilo, kaže haesesovac Koren

Haesesovci iz Koprivničko-križevačke županije pobunili su se protiv stranačkog vodstva na čelu s Josipom Friščićem. Sa sjednice Županijskog odbora poslali su poruku da s čela stranke ne trebaju odstupiti samo Friščić i Božidar Pankretić, koji su to već najavili, nego i cijelo predsjedništvo, uključujući Marijanu Petir i Damira Bajsa. Sam Friščić nije bio na sjednici iako je taj dan bio u Koprivnici.

– Ne bih komentirao to što nije došao. Važno je da smo zaključili kako su naši izborni rezultati velik neuspjeh, premda se neki u stranci ponašaju kao da se ništa strašno nije dogodilo. Potrebni su nam novi ljudi i nova politika – izjavio je koprivničko-križevački župan Darko Koren.

Kao svog kandidata za novog šefa HSS-a podravsko-prigorska organizacija istaknula je križevačkog gradonačelnika Branka Hrga koji je posljednjih godina slovio kao Friščićeva "tiha opozicija", a na izbornoj listi za II. izbornu jedinicu dobio je ponižavajuće posljednje mjesto.

"Potpredsjednici HSS-a s kojima se u javnosti špekulira kao s potencijalnim kandidatima za mjesto predsjednika stranke nemaju nikakvo moralno pravo da se kandidiraju jer su stranku doveli u stanje u kojem sada jest" – piše u priopćenju sa sjednice Županijskog odbora HSS-a.

Komentara 36

Avatar madcap
madcap
19:23 16.12.2011.

Najbolje bi bilo da se odmah raspuste. Ionako će se samo čerupati premda je prekasno za sve. Čemu to mučenje?

OB
-obrisani-
19:26 16.12.2011.

to je....mrtva stranka........

SU
suncobran
19:13 20.12.2011.

@manoxxl Hrg ti je osoba koja tuđi kruh jede a vodi svoje brige

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije