Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velike potrebe, mali urod
Povratak na članak

Uvozne jabuke prodaju pod etiketama OPG-a

Kilogram jabuka oko Božića bi mogao koštati i 15 kuna, a certificirane sorte poput cripps pinka (pink lady) i 18 kuna, kaže Frane Ivković

Komentari 5

DU
Deleted user
19:32 01.11.2017.

Te sorte crisp, cripps i tako to - su šuga živa. Suhe, tvrde , za ništ. Inače, da se uvozne prodaju pod imenima OPG-ova - ne vjerujem. To su gnjusne laži. Imamo mi Ministarstvo poljoprivrede, inspekcije, HZJZ, Bandića, nema šanse da nas itko može varati. Idemo delat.

VL
BE
beitsche
21:19 01.11.2017.

Kod nas se talijanske jabuke 3 kategorije velicine oraha prodaju po cijeni koju placaju u zemljama EU za jabuku 1 kat..Ne u svim ducanima ali u Kaufzemlji.

VL
MI
miki45
08:07 02.11.2017.

Zasto se svi prave ludi ako na placu prodaje opg jabuke a nema niti jednog stabla znaci ali to nitko nevidi gradski redari su bogovi u malome

VL
ZA
zajgorec
20:03 01.11.2017.

Lijepa žena😇

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:35 02.11.2017.

sve te nove sorte su neukusne, bez ikakve kvalitete, one su komercijalno zanimljive jer se mogu dugo čuvati i transportirati. sve ostalo je u njima nevaljano, i ne mogu se okusom i općenito kvalitetom usporediti sa normalnom jabukom. o čemu ovi pričaju, pink lady lijepo izgleda, ali jeste li je probali pojesti, pa nakon nje jednu domaću, onak, svu krastavu iz nekog starog voćnjaka? stare sorte jonagolda još prolaze, ( da, stare, jer ovi novi klonovi nisu ni do korijena starom jonagoldu). odite u ludbreg, ima tamo neki čovjek koji se bavi starim sortama, pa da probate jabuku, a ne voćku oblikom sličnu jabuci.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.