Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRO SMIŠLJENA PRONEVJERA

Utržak iz prodajnih aparata zadržao umjesto da ga položi na račun. 'Zaradio' 500.000 kuna

kune
Davor Puklavec/PIXSELL, Josip Regović/PIXSELL
22.02.2021.
u 14:33

Bio je prodajni predstavnik te tvrtke na području Primorsko-goranske županije. Sumnja se da od veljače 2019. do ožujka 2020. nije redovito i u cijelosti na račun tvrtke polagao utržak koji je u sklopu poslova za koje je bio zadužen preuzimao iz prodajnih aparata.

Umjesto da utržak položi na račun tvrtke, kako je trebao, on ga je zadržao za sebe. Ukupno 500.000 kuna. Pa je zbog toga jedan 31-godišnjak prijavljen zbog pronevjere. Kako je priopćila PU primorsko-goranska, sumnja se da je takvim ponašanjem oštetio jednu tvrtku sa sjedištem u Zagrebu.

Bio je prodajni predstavnik te tvrtke na području Primorsko-goranske županije. Sumnja se da od veljače 2019. do ožujka 2020. nije redovito i u cijelosti na račun tvrtke polagao utržak koji je u sklopu poslova za koje je bio zadužen preuzimao iz prodajnih aparata postavljenih u ugostiteljskim objektima na području druge županije. I tako je u godinu dana "zaradio" 500.000 kuna koje je zadržao za sebe.

Ključne riječi

Komentara 3

MO
modovisisajteMaraschino
19:54 22.02.2021.

Pa baš i nije dobro smišljena ako te ulove

MO
modovisisajteMaraschino
19:54 22.02.2021.

A i ti aparati su lopovluk. Gledam u jednoj firmi imaju te aparate sa napicima, grickalicama i sl. I dođe radnik, ubaci paru a aparat mu izbaci ništa. Kaže dogodi se, moraš opet ubaciti pa ako imaš sreće izbaci 2 kom ali to je sreća. Ako treseš i naginješ aparat, dobiješ kaznu na poslu

Avatar IvanR
IvanR
16:11 22.02.2021.

Odmah u ADEZE

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije