Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mate Mijić

Utrka za Pantovčak postala cirkus i prije nego što je službeno počela

Foto: Pixsell
17.11.2018.
u 22:15

Marko Vučetić kandidirat će se samo kako bi parirao aktualnoj predsjednici

Imamo prvog predsjedničkog kandidata! Možda. Saborski zastupnik Marko Vučetić objavio je svoju „uvjetnu“ kandidaturu za predsjednika RH. Kandidirat će se samo kako bi parirao aktualnoj predsjednici, a spreman je prepustiti mjesto nekome tko bi bio bolji kandidat od njega. Taj netko je, prema njemu, bivši ministar uprave Ivan Kovačić. Izgleda da ni sam Vučetić o sebi kao kandidatu nema baš visoko mišljenje.

Sucu splitskog Županijskog suda i članu Državnog sudbenog vijeća pravomoćno dodijeljena naknada od 50 tisuća kuna za duševne boli. Zaboljelo ga je to što je Nikola Grmoja u autoriziranom intervjuu Vijeće nazvao „izvorom korupcije“, iako nijednog člana nije poimence naveo. Grmoja kao zastupnik uživa imunitet pa su suci čovjeka koji kao član DSV-a odlučuje o njihovoj sudbini odlučili namiriti od medijske kuće.

Više u video komentaru našeg kolumnista Mate Mijića!

 

Komentara 37

2X
2Xgeneral
04:58 18.11.2018.

kad nemaš nikakve kriterije onda imaš Reality show.

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
23:33 17.11.2018.

Ma ne treba ponovni izbor jer znamo da će ostvarit pobjedu već u prvom krugu a ušparali bi novaca 🤑💰💲

DH
dalibor.hren
11:45 18.11.2018.

Vučetiću, zar ti nije, bez mozga i pameti, dovoljna saborska plaća i sve beneficije koje kao zastupnik imaš?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije