Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izbori
Povratak na članak

Utrka za guvernera Floride zrcalo je polarizirane američke politike

Florida je jedna od ključnih saveznih država na predsjedničkim izborima sa svojim brojnim i šarolikim biračkim tijelom koje oslikava postojeću krajnju podijeljenost američke politike.

Komentari 11

Avatar rubinet
rubinet
11:12 14.10.2018.

konzervativni bijelac? ..samo normalan bijelac.

VL
ST
Startrack
16:23 14.10.2018.

I jos cu jednom napisat komentar koji je pobrisan prije mjesec dana. Demokrati u usa su se na moje oci u dvadest godina pretvorili u komunjare sto zele dovuc sto vise ilegalaca u USA. Potpuno su digli ruke od ekonomije itd.

VL
Avatar rubinet
rubinet
11:13 14.10.2018.

65% bijelaca

VL
ST
Startrack
17:01 14.10.2018.

Mexe su vitalan part nase ekonomije. Nesto kao gastarbajteri u sezdesetim u Njemackoj. Ja nisam protiv da oni dolaze ali kao legalna imigracija. Prekjuce sam radio nosivu konstrukciju krova od 40 stepeni (11 pitch roof). Kovopokrivaci koji su svi ilegalnialni ostavili sumi jednog njihovog. Cjeli dan sam se popeo 3 puta na krov samo njemu dodavo izrezane daske. Inace bih ja u mojim godinama morao skakat gore. Sta dase polimim, vecernji nebi imao pametnih komentara dok bih bio u bolnici.

VL
ST
Startrack
17:06 14.10.2018.

Da nisu postojali Medison Grant i ekipa vec davno bi USA bila crnacka i latinska drzava. USA je imala na snazi zabranu imigriranja nebjelcima sve do 65.. Tata Medison (tata jedini) omogucio je meni da zivim u, jos uvjek, nordijskoj drzavi.

VL
ST
Startrack
16:21 14.10.2018.

Izbori su u USA u ogromnoj vecini rasni. Znaci bjelci glasaju vecinom za bjelce a latinosi za latinose a crnci za crnce. To za floridu je samo fakt da raste lationo populacija.

VL
IB
istina_boli
18:29 14.10.2018.

Dok se ne late oruzja, nista nisu napravili . Tek poslije toga sve ce biti u redu, bar za ostatak svjeta.

VL
IB
istina_boli
12:29 15.10.2018.

Americka ljubav, samo preko nisana, a jos ako mu je koza drge boje, onda je ljubav na okidacu.

VL
ST
Startrack
17:03 14.10.2018.

Inace ovo sto Joy pise je istina. Bjelci vise nikako ne dolaze zivit u USA. Ceremonija za drzavljanstvo 95% su minoritiji.

VL
DU
Deleted user
16:39 14.10.2018.

ovi tamo ne znaju hrvatsku pokazati na karti a vecernji o izborima u floridi, ej, floridi. sto ti je kad si "imperija" i mala beznacajna drzavica puna kompleksa. a inace ovo sto im pisu sami amerikanci……. Two more US presidentsts and then the USA is a development country. I have been living in the US twenty years ago and then the population was very different. When I read the news now, most of the criminals came from South America, especially Hispanics from Mexico. The educated Europeans are no longer emigrating to the USA and that country will in a few years not much different from Mexico. And I do not think the USA will survive that kind of mixture. Even Trump was wishing to have more migrants coming from Europe.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.