Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije stigla odgovoriti

Zaronio pod more i zaprosio djevojku, nisu ni znali da su im to posljednji trenuci...

Steven Weber
Foto: Screenshot/Facebook
1/3
21.09.2019.
u 16:48

Prosidba iz snova pretvorila se u noćnu moru...

Da svaka priča nema sretan kraj, složila bi se i Kenesha Antoine, zaručnica tragično preminulog Stevena Webera koji je umro tijekom romantične prošnje u moru.

Zajedničko putovanje njihovih života trebalo im je zauvijek biti u sjećanju kao dan zaruka, a umjesto toga će ga Antoine pamtiti kao dan kada se zaručila i izgubila zaručnika. Na videu, kojeg je Weberova djevojka podijelila na svojem Facebook profilu, vidi se kako ju je želio zaprositi na jedinstven način. Zaronio je s papirom na kojem je bila poruka za Antoine gdje izražava svoju ljubav prema njoj i moli ju da mu postane žena.

"Ne mogu dovoljno dugo držati dah da ti opišem sve što volim na tebi", pisalo je, između ostalog, na pismu.

Poruku je prislonio na prozor sobe kućice na vodi u kojoj su bili smješteni na odmoru. Sudeći prema objavi njegove djevojke, Weber se utopio nekoliko trenutaka nakon toga.

"Nisi uspio ni čuti moj odgovor. Da, da! Milijun puta: "Da"! Najljepši dan naših života pretvorio se u najgori. Ovo je okrutan preokret. Samo nekoliko dana prije svoje smrti si mi rekao kako si vidio nekoliko ljudi oboljelih od raka i da je ovaj put jedinstvena avantura na kojoj si prije nego umreš", stoji u objavi od Keneshe Antoine. Dodaje kako i dalje voli Stevena Webera te će, kaže, uvijek ga voljeti.

"Poznavajući Stevena kao ljubitelja crnog humora, on sigurno sada nekome prepričava kako je kraljevski zeznuo prosidbu i umro pokušavajući izvesti nešto posebno", stoji na kraju objave.

VIDEO Trebao je poljubiti mladenku, a onda se kraj njih pojavila ona...

Komentara 15

MA
marli
22:48 21.09.2019.

Nitko nije takav psihopat da to ide objavit na društvenu mrežu. Fake ! Internet, čitanost i gledanost okreće puno novca, pa tako i ovo. Vrh je YTB gdje je skoro sve fake samo zbog novca. Spašavanje kao fol psa od udava - fake itd itd..

VR
Vrac666
20:17 21.09.2019.

Na kraju se ipak spasio

MA
maltez
21:30 21.09.2019.

Novinarska patka, puna nelogičnosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije