Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kurikularna reforma
Povratak na članak

Usvojeni povijest i tjelesni, kurikulumi oko kojih su se lomila koplja

Gotovo 200 stručnjaka u kratkim je rokovima dorađivalo kurikulume kako bi se na vrijeme krenulo s primjenom kurikuluma te kako se ne bi doveli u situaciju da su radne skupine i ERS ti koji koči reformu

Komentari 6

DU
Deleted user
19:17 05.02.2019.

Je li petokraka simbol slobode u slobodnoj drzavi hrvatskoj ...to je pitanje za plan i program ucenja povijesti. .. ..cini mi se da je .. ...sef ozne u zadru dobija u 21st.nagradu grada Zagreba ...a mater je tukao dok jee izlazila iz mjesne crkve i to da bi pokazao vjernost i odanost partiji.... ...sramota nad sramotama...

VL
DU
Deleted user
21:07 05.02.2019.

Dokle, bre, Kovačevićka " kurikulumi". Hrvatski je kurikuli, vidi se sav jad i bijeda " hrvatskog novinarstva".

VL
IS
istinaizlike
19:38 05.02.2019.

Koliko je kurikula iz povijesti ostalo isto od onoga koji je prošao javnu raspravu? Ne bi li, ukoliko je promjenjen u značajnijem obliku trebao opet proći istu?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.