Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA BRITANIJA

Usred šume naišao na čudan prizor: 'Pronašao sam mjesto pada, mogao bi biti NLO'

Foto: Screenshot/Wochit
1/6
15.07.2020.
u 12:17

Odlučili smo prošetati psa i osjetili smo neku jezu te smo nakon kilometar i pol naišli na ovo, rekao je Ben.

Ben Landricombe iz Plymoutha uvjeren je da je pronašao mjesto pada nepoznate letjelice duboko u šumama Devona. On je u ponedjeljak šetao psa te je snimio veće područje na kojem se vide porušena stabla usred šume.

– Pronašao sam mjesto pada u šumi, mogao bi biti NLO – napisao je Landricombe koji je kampirao u šumi te je odveo psa na šetnju.

– Drveće je puknulo pri vrhu, to je ono što smatram da je čudno. Odlučili smo prošetati psa i osjetili smo neku jezu te smo nakon kilometar i pol naišli na ovo. Napravili smo snimke i tada osjetili kao da nas netko gleda, a čuli smo i neke zvukove pa smo potrčali natrag prema kamperu. Nešto je čudno u ovom mjestu – rekao je Landricombe.

Rekao je i kako se ne bi vratio na to mjesto jer je 'bilo sablasno', a prisjetio se i da je čuo vrisak.

– Bum – čudno. Velika rupa u šumi – kazao je na snimci.

Nije poznato što se točno dogodilo u šumi, a neki od komentara isključuju NLO i razlog ovakvog prizora vide u tornadu ili nekom sličnom događaju.

 

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
12:40 15.07.2020.

Sigurno je NLO. Ne znam što bi drugo bilo.

Avatar NenadNikolic
NenadNikolic
13:33 15.07.2020.

Ovo je posljedica ljetnog lokaliziranog olujnog vjetra. Puno je Sljeme toga. Ma sletio bi svemirski brod usred visoke crnogorične šume zar ne, jedno baš krasno mjesto za slijetanje napredne tehnologije.

Avatar Asterix
Asterix
13:25 15.07.2020.

Ako stručnjak Ben kaže da je NLO onda nema potrebe sumnjati u to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije