Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNO
Povratak na članak

Usred koronakrize medicinske sestre dobile nižu plaću? Traže sastanak s Berošem

Kako su istaknule, svaki pacijent kojeg one primaju, a sumnjiv je, izaziva stres kod svih djelatnika.

Komentari 4

KO
Kokoiduhovi
14:17 12.04.2020.

Naprijed Hrvatska. Na svijetu manjka 6 milijuna medicinskih sestara. Austrija, Njemačka, Italija, Belgija - vape za njima. Sve koje su imalo mlađe, otići će. Zato da bi se crkvama, folklornim sastavima i bolnicama u Ercegovini, mogli pretakati milijuni kuna??? Avanti, Croatia.

VL
DU
Deleted user
11:35 14.04.2020.

A gdje su pare? Nema para. Ajde vidi ponovo, gdje su pare? Nema para na vidiku....

VL
IV
ivanjoksimovic
07:39 12.04.2020.

U redu je smanjiti plate u javnom sektoru, ali direktorima, činovnicima po opštinama i okruzima, političarima. Ali smanjiti platu radniku, preslikava se i na privatni sektor. Neke drzave su tokom pandemije cak dizale plate medicinskom osoblju. U New Yorku suu medicinske sestre dobile cak $100 satnicu pa bez obzira na pandemiju dolaze i iz drugih saveznih drzava za taj novac.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.