Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drska krađa

Usred dana opljačkali 93-godišnju staricu za nekoliko stotina kuna

'lopov_nnn_bih_161209'
Ilustracija
23.07.2011.
u 14:40

Nakon što je, na vlastito inzistiranje, staricu preveo preko ceste zatražio je novčanu nakladu za "uslugu", i potom joj, skupa s pomagačem, otuđio uplatnice i novac

Na zagrebačkoj Novoj Vesi u petak, 22. srpnja, oko 14 sati dogodila se drska krađa. Nepoznati počinitelj prišao je 93-godišnjoj starici i ponudio joj pomoć pri prelasku ceste, inzistirajući da joj pomogne. Kad je starica naposljetku pristala, uhvatio ju je ispod ruke i preveo na drugu stranu ulice i potom zatražio novčanu naknadu za "uslugu". Kada se mašila torbice da plati ovaj neželjeni "reket", u tom joj je trenutku s leđa prišao i drugi počinitelj te stao naguravati staricu. Kada je, nakon iživljavanja, naposljetku ostala sama, uočila je da joj nedostaje fascikl s uplatnicama i - nekoliko stotina kuna. Starica je prvog počinitelja opisala kao muškarca u dobi između 40 i 50 godina, s bradom starom nekoliko dana, izboranog i zapuštenog izgleda.    

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
15:12 23.07.2011.

Misliš da je ovaj iz hdz-a?? :))

DU
Deleted user
15:09 23.07.2011.

Ima li nižeg od ovog?

OB
-obrisani-
15:11 23.07.2011.

Ima,HDZ :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije