Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MILOŠ PERUNIČIĆ

Usred bijela dana ubijen crnogorski mafijaš: Povezivalo ga se s ubojstvom Ive Pukanića

Španjolska policija
Foto: Reuters/PIXSELL
03.06.2020.
u 14:57

Ubijeni je navodno blizak kriminalnom klanu kojeg vodi odbjegli Alan Kožar iz Bara.

Crnogorski državljanin Miloš Peruničić (41), kojeg se povezivalo s ubojstvom vlasnika Nacionala i poznatog novinara Ive Pukanića ubijenog 2009. godine, ubijen je u Marbelli u Španjolskoj usred bijela dana pred brojnim svjedocima. 

Kako prenose španjolski mediji, Peruničiću je prišao muškarac odjeven u mornarsko odijelo oko 14 sati i u njega ispalio nekoliko hitaca i potom pobjegao na motoru. 

U ovom trenutku nije poznat motiv ubojstva, a kod Peruničića pronađeni su bosanski dokumenti. Ubijeni je navodno blizak kriminalnom klanu kojeg vodi odbjegli Alan Kožar iz Bara. 

U trenutku kad je Pukanić bio ubijen, Perunčić je bio na izdržavanju zatvorske kazne u Srbiji u Sremskoj Mitrovici, zbog velike pljačke "Delta banke" u Beogradu. 

- Peruničić je zbog pljačke banke, u kojoj je prema presudi, sudjelovao sa Željkom Milovanovićem, koji je kasnije pravomoćno osuđen na 40 godina zatvora kao direktni izvršitelj ubojstva Ive Pukanića, bio osuđen na šest godina. Prema tvrdnjama, koje su se mogle čuti na suđenju, Peruničić je upravo u zatvoru u Sremskoj Mitrovici, upoznao Bojana Gudurića i Roberta Matanića, kojima se sudilo za ubojstvo vlasnika "Nacionala - kaže izvor Kurira. 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
16:24 03.06.2020.

Tja...senzacionalnija je vijest da je usred bijela dana sud donio presudu da fasisticki pozdrav nije nezakonit. A on ne samo da je protuzakonit, nego je i protuustavan. No, jos samo malo do izbora, pa cemo iz pocetka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije