Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS NA MENIJU

Usporedba ručka koji je pripremio Pleter i kuhari volonteri. Što vam izgleda ukusnije?

Petrinja: Usporedba hrane koju su kuhali volonteri i državna tvrtka Pleter
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/8
13.01.2021.
u 15:07

Pleterovi obroci jučer su izazvali lavinu komentara na društvenim mrežama. Danas su pripremili krpice se zeljem i pohano meso

Kuhari volonteri danas su zadnji dan kuhali za stanovnike pogođene razornim potresom u Sisačkoj-moslavačkoj županiji, a pripremu obroka u potpunosti preuzima državna tvrtka Pleter.

Pleter je posljednjih dana podigao prašinu u javnosti jer su kuhati počeli tek dva tjedna nakon potresa, a dotad su to radili volonteri. Hrana za stanovnike pogođene potresom državu dosad nije koštala ništa jer su kuhari volonteri sve pripremali iz donacija, no kako je Pleter to sada preuzeo, jedan obrok će državu stajati od 20 do 30 kuna.  

13.01.2021., Petrinja - Kuharima volonterima danas je zadnji dan kako kuhaju hranu za stradale u potresu. Uz hranu koju kuhaju, volonteri dijele i hranu koju je skuhala drzavna tvrtka Pleter. Usporedba hrane koju su kuhali volonteri (grah lijevo) i drzavna tvrtka Pleter (tijesto i pohano meso desno). Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Mnogi smatraju kako ti obroci ne vrijede toliko pa su se jučer dijelile razne fotografije Pleterove hrane na društvenim mrežama, a fotoreporter Pixsella danas je u Petrinji usporedio što su kuhari volonteri pripremili za svoj zadnji dan, a što je lokalnom stanovništvu poslužila državna tvrtka.

Na meniju kuhara volontera bio je tako pikantni grah s mesom i tijestom, dok je Pleter pripremio krpice sa zeljem i pohano meso. Što vam izgleda ukusnije?

Ključne riječi

Komentara 63

Avatar Forumas
Forumas
15:41 13.01.2021.

gladnom covjeku izgleda jedno i drugo ukusno a za sve ostale je bitno koja stranka je pripremala rucak.

MI
mica1111
15:55 13.01.2021.

Eto,nije nam dosta,pa ćemo uspoređivat i politizirat i jela. Sram vas bilo.

Avatar mrkyyy
mrkyyy
16:21 13.01.2021.

Jesu li stanovnici Banovine prije potresa ručali po najfinijim restoranima da bi im sada bilo ispod časti jesti običnu hranu kakvu prosječan Hrvat jede svaki dan?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije