Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Željko Kerum:

'Uspoređivati mene i Oparu je kao uspoređivati gradilište i kazalište'

Kerum i Krstulović
Foto: Dnevnik Nove TV
1/8
30.05.2017.
u 20:52

- Ja se obraćam svim građanima koji se ne žele sramiti svog gradonačelnika i imati jednaku šansu u Splitu - kazao je Krstulović.

HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Splita Andro Krstulović Opara sebe je tijekom sučeljaljavanja na Novoj TV opisao kao "pristojnog, radišnog i mirnog čovjeka", dok je njegov protukandidat Željko Kerum za sebe kazao da je "vizionar i građevinar".

Kerum je prigovorio Krstuloviću da "nikada nije radio ništa" na što mu je HDZ-ovac replicirao da je "uredno dolazio svakog jutra na posao", dok su "Kerumu sve firme propale". 

Gradilište i kazalište

- Uspoređivati mene i Oparu je kao uspoređivati gradilište i kazalište - kazao je Kerum na što je Krstulović kazao da je ta rečenica dokaz da su oni potpuna suprotnost. 

- Ja se obraćam svim građanima koji se ne žele sramiti svog gradonačelnika i imati jednaku šansu u Splitu - kazao je Krstulović te dodao da ima "25 gusto pisanih stranica programa" pa upitao Keruma gdje je njegov program. 

Na pitanje da izdvoje najbolju osobinu svog kandidata Krstulović je za Keruma rekao da je "simpatičan, drag i veseo čovjek", dok Kerum niti na ovom pitanju nije mogao bez uvreda te je kazao da ne vidi "nikakvu" dobru osobina i zaključio da je Krstulović "jako loš čovjek". 

Komentara 26

DI
Diesel
21:29 30.05.2017.

Meni uopce nije jasno da poslije Kerumovog (i njegove sestre) boravka u Saboru, njemu moze netko dati svoj glas? Ono je bilo i jadno i zalosno.

TR
Trisestrice
21:55 30.05.2017.

Kerum je tipicni sirovi vlajo. Da je imao karaktera, nebi bio ostavio zenu i dicu i uvatio se puno mladje zene. A svi ga se sjecamo iz HR Sabora jer je dosao na taj posao 2 ili 3 puta u u godinu dana ali bome je primao placu svaki misec. Ocito mu treba gradonacelnicko misto za neke privatne svrhe je njega nije previse briga za prosjecnog Splicana.

Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
23:04 30.05.2017.

preljubnik, kockar, sve firme koje je vodio propale sa miljunskim dugovima, neškolovan i primitivan sa prijavama to je kandidat za gradonačelnika splita

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije