Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Akcija HGSS-a

Uspješna potraga za nestalim muškarcem: Borg je spasioce doveo do njega

HGSS
Foto: HGSS Novska - ispostava Sisak
1/3
08.11.2018.
u 16:44

U potragu je bilo uključeno šest članova HGSS-a s dva potražna psa, pet djelatnika MUP-a i dva mještana, a otežavao ju je mrak i gusta magla

HGSS Novska - Ispostava Sisak nakon višesatne potrage pronašla je starijeg muškarca čiji je nestanak u srijedu popodne prijavljen na području sela Čakale, na širem sisačkom području.

Prvi timovi HGSS Stanice Novska – Ispostave Sisak dolaze na teren u 21:30, te odmah kreću u pretragu terena. Saznaje se kako starija muška osoba boluje od Parkinsonove bolesti, jako se teško kreće i sumnja se da je dementna. Nestalu osobu potražni tim pronašao je u ponoć, a do nje ih je doveo potražni pas Borg. Osoba je pronađena pothlađena te se žalila na bolove u ruci. Organiziran je transport te akcija Gorske službe spašavanja završava u 01:15 predajom muškarca ekipi Zavoda za hitnu medicinsku pomoć SMŽ.

U potragu je bilo uključeno šest članova HGSS-a s dva potražna psa, pet djelatnika MUP-a i dva mještana, a otežavao ju je mrak i gusta magla. 

Pogledajte video: Uhvaćeno nadzornom kamerom: Nesmotrenost ih je koštala bolova

 

Ključne riječi

Komentara 1

AR
Artukovic
17:34 08.11.2018.

Jel to isti onaj Borg sto se povezuje sa Agrokorom? Bjezi Borg jer bus jedino ti uz Medu nastradao u ovoj drzavi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije