Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kim (23) ispričala svoju priču

'Kad sam se probudila nisam ništa znala, mislila sam da imam 13 godina...'

Kim Kosanović
Foto: Screenshoot HRT
1/4
20.11.2020.
u 12:55

"Prvo kad sam se probudila u bolnici nisam ništa znala, mislila sam da imam 13 godina. Nisam znala čime se bavim, ništa, ništa. Jedino sam prepoznala mamu i tatu", rekla je Kim

Već prije 23. rođendana Kim Kosanović imala je uspješnu manekensku karijeru, prijatelje, obitelj, popularnost i novac, no u ljeto 2017. godine moždani udar ju je skoro koštao života. 

"Nisam mogla prst pomaknuti, a kamoli ustati. Nisam mogla reći 'a', a kamoli 'pomoć'. Doslovno nemoć", opisala je kako se osjećala 2017. godine kada je u Crnoj Gori, dok je bila u posjetu prijateljima, doživjela moždani udar. Iz kome se probudila u bolnici nakon nekoliko sati, a tamo su joj bili i roditelji koji su hitno doputovali kada su čuli što se dogodilo, rekla je za emisiju HRT-a Kod nas doma. 

"Prvo kad sam se probudila u bolnici nisam ništa znala, mislila sam da imam 13 godina. Nisam znala čime se bavim, ništa, ništa. Jedino sam prepoznala mamu i tatu", rekla je Kim. Tvrdi kako su mnogi, zbog posla kojim se bavila, tvrdili kako joj se to sigurno dogodilo zbog alkohola i droge, no ona, iako to nikada nije konzumirala, zbog nedostatka sjećanja nije bila sigurna.

Prve su projekcije bile da će se teško oporaviti, no uz pomoć obitelji se nakon operacije u Francuskoj oporavila za nekoliko mjeseci. Danas je zdrava 26-godišnjakinja i studentica psihologije na Hrvatskoj katoličkom sveučilištu. 

"Sve što mi se dogodilo shvatila sam kao životni poziv. Želim svima ispričati svoju priču, nadahnuti mlade ljude i govoriti im da postoji šansa i mogućnost oporavka", tvrdi. U njezinu fokusu sada su obitelj, iskrenost, dobrota i prijatelji, a svijet modelinga nimalo joj ne nedostaje.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar AligatorX
AligatorX
18:49 20.11.2020.

Čim sam pročitao kako je djevojka studentica na Hrvatskoj katoličkom sveučilištu zna sam da će se javiti neki "progresivac" s očekivano "pametnim" komentarom.

DU
Deleted user
18:35 20.11.2020.

Treba otić u Međugorje možda joj se što ukaže.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije