Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIGITALNA HRVATSKA

Uspješan projekt Večernjeg lista vraća se u novom ruhu – sve što trebate znati o digitalizaciji na jednom mjestu

Digitalna Hrvatska
Shutterstock
08.04.2021.
u 10:44

S projektom Digitalna Hrvatska budite u korak s vremenom: Otkrivamo sve dobrobiti digitalizacije i pružamo vam znanja potrebna da bi savladali digitalne platforme koje će vam olakšati svakodnevicu

Večernji list bio je prvi u Hrvatskoj koji je približio digitalizaciju građanima i uz inovativan koncept digitalnog autobusa opremljenog najnovijom digitalnom tehnologijom, educirao ih i upoznao sa svim mogućnostima implementacije novih tehnologija. Kroz projekt Digitalna Hrvatska 2019. godine Večernjakov digitalni autobus obišao je brojne hrvatske gradove te u suradnji s vrhunskim stručnjacima približio građanima najvažnije teme digitalnog doba. Ove godine nastavljamo s uspješnim projektom te donosimo osvježeni koncept Digitalne Hrvatske s ciljem demistificiranja korištenja digitalnih platformi i tehnologije u svakodnevnom životu.

Digitalna Hrvatska u 2021. godini donosi najbolje teme digitalnog doba, popraćene edukacijama i savjetima vrhunskih stručnjaka. Velik interes građana i posjećenost Večernjakovog digitalnog autobusa ukazala je na potrebu za stručnim praćenjem digitalnih sfera poput poput e-bankarstva, financijske pismenosti i digitalnog poslovanja, stoga i ove godine donosimo građanima sve potrebne informacije kroz specijalizirane i atraktivne priloge s ciljem da digitalizacija zaživi u punom smislu te riječi.

Protekla godina pokazala je koliko se životne okolnosti mogu brzo i neočekivano promijeniti. Gotovo preko noći naša svakodnevica postala je ovisna o alatima o kojima nismo pretjerano ni razmišljali. Naše dnevne sobe postale su uredi, a računala su nam postala neophodni alati za sudjelovanje u poslovnom, ali i privatnom životu. Tada je bilo vidljivo koliko je potrebno da postanemo digitalno društvo te koliko je digitalna pismenost važna.

Ako vam umjetna inteligencija, virtualna stvarnost i računalno učenje zvuče kao potpune nepoznanice, uz naše edukatore imat ćete priliku naučiti sve što vam je potrebno da bi savladali digitalne platforme jer upravo ta znanja prema istraživanjima Eurostata postaju jedna od najbitnijih. Projekt Digitalna Hrvatska omogućit će vam da kroz stručne teme i sugovornike uđete u korak s vremenima digitalizacije koja sve više napreduju i postaju svakodnevica.

Danas je iznimno važno znati kako si olakšati poslovanje uz moderne online usluge, što je potrebno za moderno sudjelovanje u digitalnom svijetu te kako s tim znanjima građani mogu biti konkurentni na tržištu. S projektom Digitalna Hrvatska Večernji list potiče digitalnu pismenost i kroz aktualne teme ukazuje na što se građani Hrvatske trebaju fokusirati.

Naši vrhunski novinari u razgovoru s ključnim osobama iz različitih digitalnih sfera društvenog i javnog života prezentirat će vam najvažnije događaje i teme. Pokušat ćemo prikazati što nam je dobro donijela protekla godina te zajedno s vama vizualizirati Hrvatsku u budućnosti.

Brzi napredak tehnologije i njezine primjene već su pred vratima. Kako ju dočekati i pametno iskoristiti provjerite u našem projektu Digitalna Hrvatska

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije