Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kukuljanovo

Uhićen vozač BMW-a koji je usmrtio pješaka pa pobjegao s mjesta nesreće

prometna nesreća, kukljanovo, poginuo pječak
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
1/5
13.01.2017.
u 11:45

Nesreća se dogodila sinoć oko 20.50 sati, a pješak je prelazio cestu na mjestu na kojem nije bio obilježen pješački prijelaz

Smrtno je stradao 45-godišnji pješak S.K., inače državljanin Srbije, na kojega je sinoć na Kukuljanovu naletio vozač koji je potom pobjegao s mjesta nesreće. 

Pješaka je usmrtio 34-godišnji vozač BMW-a kojeg je policija uhitila, javljaju 24 sata. Muškarac je poznat po većem broju prometnih prekršaja. 

Nesreća se dogodila sinoć oko 20.50 sati, a pješak je prelazio cestu na mjestu gdje nije bio obilježen pješački prijelaz.  

>> Sudarila se dva osobna i teretno vozilo!

Komentara 8

JO
josipkucko59
11:51 13.01.2017.

vozacka oduzimanje trajno dozivotni zatvor samo zbog bjezanja

BE
BeroII
14:37 13.01.2017.

ne. ubijaju BMW-i već oni za njihovim upravljačima. A postoje na našem tržištu i automobili sa značajnije boljim sportskim karakteristikama koji imaju isto tako mogućnosti da unesreće nekoga, samo ako je b.u.d.a.l.a. za njihovim upravljačem

Avatar Hrvatska.Na.Balkanu
Hrvatska.Na.Balkanu
12:08 13.01.2017.

Kriv je pjesak za vlastitu smrt,a vozaca treba kazniti jer nije stao i pomogao covjeku koliko se to moze. Nije vozio propisanom brzinom vec debelo preko toga.U protivnom bi stao bez problema,Pogotovo sa BMW-om.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije