Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
donje ladanje

Usmrtio pješaka pa pobjegao i izazvao još jednu nesreću

naletio na pješaka (1)
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/3
23.12.2010.
u 15:58

Vozač Opela mogao bi zaraditi i više kaznenih prijava. Osim što je usmrtio pješaka, nije mu pružio nikakvu pomoć nego je pobjegao, udario je u drugo vozilo i još se protivio uhićenju

Slavko Gašparić (62) iz Donjeg Ladanja poginuo je danas u prometnoj nesreći koja se dogodila oko 12 sati u Ulici Vladimira Nazora kod kućnog broja 31 u Donjem Ladanju. Pješačio je cestom kad je na njega, vozeći iz smjera Vinice, Opel Astrom naletio Pavao B. (44) iz Petrijanca i usmrtio ga na mjestu nesreće.

Nesavjesni vozač, umjesto da stane i pomogne unesrećenom, odvezao se s mjesta nesreće kao da se ništa nije dogodilo. No, očito mu se panično žurilo da što prije i što dalje pobjegne pa je samo kilometar i pol od mjesta na kojem je usmrtio nesretnog pješaka ponovno skrivio prometnu nesreću. Naime, prednjim dijelom svog automobila udario je u Passat koji se kretao po cesti ispred njega.

No, njegov plan o ponovnom bijegu nije urodio plodom. Ovoga puta u tom su ga naumu spriječili policajci koji su došli na mjesto nesreće. Morali su primijeniti silu da bi ga obuzdali jer se, kako doznajemo, opirao uhićenju.

Policija i istražni sudac napravili su očevid te je određena obdukcija kojom će se utvrditi točan uzrok smrti poginulog pješaka. Kod vozača Opel Astre provjerit će se je li bio pod utjecajem alkohola.

Osumnjičeni 44-godišnjak ozlijedio je i vozača Passata koji je prevezen u varaždinsku bolnicu na pretrage, a ozljede će biti naknadno okvalificirane.

Vozač Opela bi nakon kriminalističke obrade mogao zaraditi i više kaznenih prijava. Osim što je usmrtio pješaka, nije mu pružio nikakvu pomoć nego je pobjegao, udario je u drugo vozilo i još se protivio uhićenju.

Komentara 28

OB
-obrisani-
20:44 23.12.2010.

Nista novo u hrvatskoj,to je kod nas normalno....Kad covjek pogleda smo neke komentare uzas.... Od svih komentara dva normalna B.W 17:48 i madalena 17:52...

MM
Mladen Miletić
16:47 23.12.2010.

Usmrtio pješaka pa pobjegao i izazvao još jednu nesreću, nije nimalo čudo da je htio pobječi . Sasvim normalno kada je čuo od premijerke Kosor da je nesreča daleko veči zločin grijeh nego sva vrhunska mafija skupa !

OB
-obrisani-
20:44 23.12.2010.

Ne treba odmah dizati frku, lik je mozda neuracunljiv, mozda ima PTSP ili ADHTD ili HDZ ili SDP, a moguce da je i profesionalni zirant. Sve bi to trebalo dobro provjeriti, a ako se kaje i ako priznaje krivnju dati mu 4 mjeseca uvjetno i zabraniti mu voziti najmanje 2 tjedna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije