Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA U LOVU?

Usmrtio ga zalutali metak kolege lovca?

odoljević, policija
Duško Mirković
20.12.2009.
u 16:28

U Policijsku postaju Kaštela zasad je priveden N. K. nad kojim se vrši kriminalističko istraživanje zbog sumnje da je ispalio kobni metak u nesretnog lovca.

Na predjelu Kevina jama u Kaštelanskoj zagori tijekom lova smrtno je stradao Ivan Boljat (46).

Stradali, koji je najvjerojatnije pogođen metkom drugog lovca, pronađen je sa prostrjelnom ranom na vratu i prsima te ranom na desnoj strani lica vjerovatno prouzročenom lovačkom sačmom.

Na mjesto događaja je izašao istražni sudac, a u Policijsku postaju Kaštela je zasad priveden N. K. nad kojim se vrši kriminalističko istraživanje te njegov sin koji je bio na obavjesnom razgovoru.

U lovu je sudjelovalo više osoba, a pretpostavlja se da se radi o nesretnom slučaju.

 

 

Komentara 5

Avatar hudikadr
hudikadr
18:39 20.12.2009.

E, neka ga je , sam si je kriv !

OB
-obrisani-
21:41 20.12.2009.

Cudno , tzv. lovci su zakonski pravovaljanin samo zato sto drzavi placaju porez, i pri tom se medjusobno ubijaju ko vukovi, a tzv. krivolovci su izvan zakona samo zato sto ne placaju porez drzavi i pri tom niko nikog ne ubija. Uz to lovci love iz objesti, tj. radi trofeja, a krivolovci iz nuzde, zbog prazna stomaka.

Avatar Jana
Jana
09:35 21.12.2009.

Lovci pucaju na sve što se miče iz gušta za ubijanjem jadnih životija. Umjesto da u nedelju budu sa obitelji ili vjernici da idu na nedjeljn misu . Kolikoputa su se samo zbog nezgoda ranili a bome i ubili izmeđuđu sebe-.žao mi je tog čvjeka i njegove obitelji ali to se je moglo izbječi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije