Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESRETAN SLUČAJ

Usmrtilo ga stablo dok je pilio drva

hitna pomoć
Duško Marušić/PIXSELL
30.11.2016.
u 13:08

Tijelo poginulog prevezeno je na na Odjel patologije Opće bolnice Pula radi obdukcije.

Muškarac (54) poginuo je dok je u šumi blizu Snašića na području Svete Nedjelje pilio drva, priopćila je PU istarska. Kako je priopćeno, dogodilo se to 29. studenog u 11.50. Muškarac je u šumi bio sa 66-godišnjakom i 40-godišnjakom. Najstariji muškarac motornom je pilom pilo stablo, a ujednom trenutku pila se zaglavila pa ju je on ugasio kako bije pokušao osloboditi

U tom trenutku, zbog jakog vjetra, stablo koje je pilio se zarotiralo te je palo na 54-godišnjaka na mjestu ga usmrtivši. Tijelo poginulog prevezeno je na na Odjel patologije Opće bolnice Pula radi obdukcije.

>> Posjekao stablo koje je palo supruzi na glavu pa je usmrtilo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije